17 / 05 / 2024

Start Up Gayrimenkul nerede

Start Up Gayrimenkul nerede

Start Up Gayrimenkul Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ismaıl Mohammad Hasan Habazı tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul sektörüne yeni soluk: RookZ! Gayrimenkulün kalesi olmaya geliyor...

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden TÜGEM'in Kurucusu, İTO Gayrimenkul Komite Başkanı ve NEOPRA Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akdoğan, sektöre yepyeni bir soluk getirecek projesi "Gayrimenkulün kalesi" sloganıyla yola çıkan RookZ için start verdi.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

Noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapılacak?

Gayrimenkul satışında yeni dönem start aldı. Bu kapsamda alım ve satım işleri artık noterlerden yapılabilecek. Peki, vatandaş noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapacak? İşte detaylar...

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

100 bin doların üzerinde gayrimenkul alan yabancıya, 5 senelik ikamet izni verilsin!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), bu yıl gayrimenkulde yabancı yatırımcı potansiyelini artırmak amacıyla yapılacak çalışmalara önderlik etmek için start verdi.

Start Way Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Start Way Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Barq M.A. Alkhaılanı ve Hussam Hassan ortaklığında kuruldu.

Start Up Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Start Up Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tekin tarafından kuruldu.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Akiş GYO'dan gayrimenkul inovasyonları çağrısı!

Akiş GYO start-up ve scale-up nitelikli girişimlere olan yatırımlarını Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. (Akyaşam) aracılığı ile gerçekleştirecek. Bu kapsamda "Covid-19 Sonrası Yeni Normal'de Perakende ve Gayrimenkul İnovasyonları Çağrısı" programı hayata geçirildi...

Melek yatırımcı Hasan Aslanoba'nın 2020 planı!

Start up ekosisteminin giderek gelişmeye devam ettiği günümüzde, bu gelişimde yaratıcı iş fikirleri ve başarılı girişimciler kadar melek ağlar ile yatırımcıların da katkısı büyük. Melekler, henüz yolun başında olan start up'lara can suyu oluyor...

Türkiye'de start up girişimleri gelişecek!

2018 yılında Türkiye'deki girişimlere yapılan yatırım miktarı 58,6 milyon dolar oldu.Ülkede start up ekosisteminin geleceğine dair 2018'de umut veren çıkışlar gerçekleşti. Uzmanlar, Türkiye’nin önünde fırsatlarla dolu uzun bir yol olduğu görüşünde hemfikir.

Paylaşımlı ofisler start up'ları bekliyor!

Paylaşımlı ofis ya da ortak ofis alanı anlamına gelen coworking kavramı son dönemde Türkiye'de büyük ilgi görüyor. Düşük kira maliyeti ve networking gibi imkanlar sunan bu alanların sayısı hızla artıyor. Bu alanlar özellikle start up'lara önemli avantajlar sağlıyor...

Start Up Gayrimenkul nerede Haberi

Start Up Gayrimenkul nerede

Start Up Gayrimenkul Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ismaıl Mohammad Hasan Habazı tarafından kuruldu. 

Start Up Gayrimenkul Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Start Up Gayrimenkul Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kurtköy Mahallesi Ankara Cad. No:289/21...