29 / 04 / 2024

stat inşaatları son durum

stat inşaatları son durum

Son yıllarda birçok yeni stat Türkiye'ye kazandırılırken bu furyanın son halkası Vodafone Arena oldu. Beşiktaş'ın stadının açılmasının ardından gözler yapımı devam eden diğer statlara çevrildi. İşte yapımında sona gelinen 11 stat:

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

İstanbul'daki metro inşaatlarında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım problemini ortadan kaldırmak için metro inşaatlarına aralıksız devam ediyor. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde metro projeleri hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Giresun Dereli'deki iş yeri ve konut inşaatlarında son durum ne?

Giresun Dereli ve Doğankent'te inşa edilen konutlar hakkında bilgi veren AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk inşaatların 14 Haziran 2021'de bitirilmesinin planlandığını belirtti. 

Tel Abyad'daki kamu inşaatlarında son durum ne?

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı sayesinde terörden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde yapımı süren kamu inşaatlarını inceledi.

İzmir stat inşaatları tam gaz devam ediyor!

İZVAK, Alsancak ve Göztepe statlarının inşaatlarının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini açıkladı. Ayrıca, engellere takılan Karşıyaka Stadı’nın ise sorunlarının çözülmeye başlandığını duyurdu.

Ertan Sapankaya: Konut inşaatlarında yüzde 10 artış bekliyoruz!

TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya, "Türkiye'de kentsel dönüşüm projeleri dikkate alındığında 2017-2021 yılları arasında konut inşaatlarında İlk üç yılda yüzde 10 son iki yılda ise yüzde 12 oranında artış bekliyoruz" dedi.

Van'da depremden sonra kaliteli inşaatlar yapılıyor!

2011 yılının Ekim ve Kasım aylarında meydana gelen depremlerin ardından Van'da çok yeni ve kaliteli inşaatlar yapılmaya başlandı. Son zamanlarda inşa edilen birçok binanın beton ve demir kalitesinin çok daha iyi olduğu görülüyor

Gaziantep'teki tesis ve stat inşaatlarında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gaziantep’e yaptığı yatırımlarla kentin çehresini tümden değiştirdi. Bakanlık, 2003 yılından bu yana tamamlanan 24, devam eden 8 proje için Gaziantep’e toplam 171 milyon TL kaynak aktarıldı.

Türkiye'deki yeni stat inşaatlarında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, inşası devam eden yeni statların ülke futbolu için önemli bir atılımı ortaya çıkaracağını bildirdi. Kılıç "Yeni statlarımız, şehirler için de büyük bir çekim alanı olacak." dedi.

Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim yeri inşaatlarında son durum!

Arap Birliği, İsrail'in Filistin'deki Yahudi yerleşim yerlerinin Başbakan Binyamin Netanyahu döneminde yüzde 55 oranında artış gösterdiğini bildirdi. İsrail, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da da Yahudi yerleşim yeri inşaatlarına devam ediyor.

Manisa'daki hastane inşaatlarında son durum ne?

Manisa’da inşaatları devam eden 558 yataklı Şehir Hastanesi ve 400 yataklı Merkezefendi Devlet Hastanesi’nin 2018 yılının başında vatandaşlara hizmet vermeye başlayacakları bildirildi.

Kartepe Belediyesi tüm inşaatları denetime aldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yapımı devam eden inşaatların denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mustafa Kasımoğlu, inşaatların yapımı esnasında denetimlerin sürekli kontrol altında tutulduğunu belirtti.

stat inşaatları son durum Haberi

stat inşaatları son durum

Son yıllarda birçok yeni stat Türkiye'ye kazandırılırken bu furyanın son halkası Vodafone Arena oldu. Beşiktaş'ın stadının açılmasının ardından gözler yapımı devam eden diğer statlara çevrildi. İşte yapımında sona gelinen 11 stat:


1) Adana  Stadyumu: Yapımı yüzde 45 seviyesinde olan stadın betonarme imalatları yüzde 90 seviyesinde tamamlandı. Çatının çelik imalatında ise çalışmalar yüzde 5 seviyesinde devam ediyor.



Yeni sezona yetiştirilmesi için  gerekli çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.



2) Batman Stadyumu: Yapımı  yüzde 50 seviyesinde olan stadın betonarme imalatlarında son aşamaya gelindi. 



Batman stadının yeni sezona yetiştirilmesi için  gerekli çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.


3) Diyarbakır Stadyumu: Yapımı yüzde 45 seviyesinde olan stadın betonarme imalatları ise yüzde 75  seviyesinde devam ediyor.  


Çatı montajında da önemli aşamaların kaydedildiği stadın yeni sezona yetiştirilmesi için...