30 / 04 / 2024

stat projeleri ne zaman bitecek

stat projeleri ne zaman bitecek

Afyon, Ankara, Antalya, Hatay, Kocaeli, Malatya, Adana, Gaziantep, Batman, Akhisra, Turgutlu, Bursa, Çorum, Sakarya gibi birçok ile toplam maliyeti 3 milyar TL'yi bulan futbol sahaları inşaa ediliyor.

Ayder Yaylası'ndaki statü değişikliğine mahkemeden dur kararı! 

Ayder Yaylası’nın düşürülen koruma statüsüne yapılan itiraz kapsamında yürütmeyi durdurma kararı alındı ve  değişikliğin geri dönülmez sonuçlara neden olacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Tanım değişti çok sayıda şirket KOBİ statüsüne geçti!

Yüksek enflasyon nedeniyle bilançoları şişen ve KOBİ olmaktan çıkan şirketler, yeniden bu tanım içerisine alınırken bu kapsamda olmayan bir çok şirket de KOBİ unvanı kazandı. Gözler, bankaların kredi verme konusunda nasıl bir bilanço tanımı yapacağına çevrildi.

TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ sosyal konut başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ vasıtasıyla 81 ilde yapılması planlanan sosyal konut projelerine dair detaylar araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Kırsal mahallelerdeki emlak vergi muafiyeti maliyetleri azaltacak!

Büyükşehir sınırlarındayken köyden mahalleye dönüştürülen yerler "kırsal mahalle" statüsüne dahil edilecek. Bu statü ile kırsal mahalleler bazı vergilerden muaf tutulacak. 

Kırsal mahalle düzenlemesinin avantajları neler?

Büyükşehir Belediyesi statüsüne sahip 30 ildeki 16 bin 220 köy ve 1053 belde mahalle oldu. Peki nedir kırsal mahalle? İşte detaylar...

Köy yerine kırsal mahalleler geldi!

Büyükşehir Belediyesi statüsüne sahip 30 ildeki 16 bin 220 köy ve 1053 belde mahalle yapıldı. Köy ve belde statüleri kaldırıldı. Peki yasa kapsamında yapılan düzenlemeler ne? İşte detaylar...

Kariye Camisi yarın ibadete açılıyor!

Danıştay ve Cumhurbaşkanı kararının yayımlanmasının ardından ibadethane statüsüne kavuşturulan Kariye Camisi'nde restore çalışmaları tamamlandı. Kariye Camisi yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla ibadete açılacak. 

Sanayici 'yatay'ı tercih ediyor!

Son dönemde İstanbul’da OSB statüsüne sahip bazı sanayi bölgeleri yatay düzlemde kapasite artışı yapamadığı için dikey büyümeyi tercih ediyordu. Ancak kat çıkılarak yapılan bu yatırımlar her sektör için verimli olmuyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Kariye Camii'nde ibadet için hazırlıklar başladı!

Danıştay ve Cumhurbaşkanı kararının yayımlanmasının ardından 21 Ağustos'ta Diyanet İşleri Başkanlığına devredilerek ibadethane statüsüne kavuşturulan Kariye Camii'nde ibadet için hazırlıklar başladı.

İLADER'den Ayasofya için imza kampanyası!

İlim Adamları Derneği (İLADER) Ayasofya'nın cami statüsüne geçmesi için imza kampanyası başlattı.

stat projeleri ne zaman bitecek Haberi

stat projeleri ne zaman bitecek

Afyon, Ankara, Antalya, Hatay, Kocaeli, Malatya, Adana, Gaziantep, Batman, Akhisra, Turgutlu, Bursa, Çorum, Sakarya, Diyarbakır, Samsun, Sivas gibi illere toplam maliyeti 3 milyar TL'yi bulan futbol sahaları inşaa ediliyor. 



ADANA STADI

Ortalama seyirci: 5.582 (iki takım toplamı) 

Maliyeti: 140 milyon TL 

Kapasite:33 bin 

Takımlar: Adanaspor, Adana Demir  

Eski kapasite: 16 bin

Başlama tarihi: 02.11.2014 

Açılış tarihi Ağustos 2016 

Firma: Limak İnşaat 




GAZİANTEP STADI

Ortalama seyirci: 3 bin 265 

Maliyeti:90 milyon TL 

Kapasitesi: 33 bin 

Takımlar: Gaziantepspor 

Eski kapasite: 16 bin 981 

Başlama tarihi: Ağustos 2013  

Açılış tarihi: 1 V Ağustos 2016 

Firma: Özyurt İnşaat afyon stadı