14 / 05 / 2024

Statik Şenol Yapı İnşaat iletişim

Statik Şenol Yapı İnşaat iletişim

Statik Şenol Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Şenol tarafından kuruldu.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Depreme karşı dayanıklı binalar için son dakika uyarısı: Zemin kontrolü ve vize uygulaması yapılmalı! 

Doç. Dr. Çağlar Özer, yapılardaki statik projenin dışına çıkılmasının engellenmesi için belirli periyotlarda zemin kontrolü ve vize uygulanmasını tavsiye etti. İşte ayrıntılar...

Yap-İşlet-Devret'te 163 Milyar TL ile son zamanların rekoru kırıldı! 

Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, yap-işlet-devret sistemi ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cebimizden tek kuruş çıkmayacak" denilen yap-işlet-devret modeli ile inşa edilmiş olan köprü ve otoyolları işleten firmalara 2024 senesinde 163 milyar TL ödeneceğini kaydetti.

İstanbul'da dönüşüm nasıl yapılmalı? Mimar Şenol Gökner 'nüfus azaltılmalı' dedi!

İTÜ 2006 mezunu Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından Marmara depremi ile ilgili paylaşımda bulundu ve İstanbul'un dönüşümüne değindi. İşte Gökner'in o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Mükellef Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mükellef Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Keretli, Sabri Şenol ve Turan Ersin Çakmak ortaklığında kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Abalar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abalar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aba ve Şenol Aba ortaklığında kuruldu.

Yanıklar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yanıklar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Şenol Yanık tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Şenol Babuşçu enflasyon rakamlarının nasıl düşürüleceğini açıkladı. Seçime kadar neler yapılacak

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, enflasyon rakamlarına ilişkin konuşurken, seçime kadar hangi yolların izleneceğini açıkladı.

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Abdulmutelip İpek tarafından kuruldu.

Rok Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rok Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Muratcan Günaydın ve Şenol Karayiğit ortaklığında kuruldu.

Hm Statik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Hm Statik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de Haydar Bıyık ve Muammer Kazaz ortaklığında kuruldu.

Binalarda sağlam çatı nasıl yapılmalı?

Binalarda hava şartlarına en çok maruz kalan kısım olan çatıların inşasında profesyonel işçilik ve statik hesap büyük öneme sahip. Peki sağlam çatı nasıl olmalı? Çatılar nasıl yapılmalı?

Statik Şenol Yapı İnşaat iletişim Haberi

Statik Şenol Yapı İnşaat iletişim

Statik Şenol Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Şenol tarafından kuruldu.

Statik Şenol Yapı İnşaat Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,...