16 / 05 / 2024

STEAK HOUSE tanju zarkan

STEAK HOUSE tanju zarkan

Restaurant, hotel ve yaşam mekanlarında, antik ağaç kullanımında sanatı ile bir çığır açan Tanju Zarkan, dünyanın bir çok yerinde kurduğu STEAK HOUSE mekanları ve satın aldığı büyük ve yaşlı ağaçlarla tanınıyor.

Pendik Aydos House fiyat!

Daire tipleri arasında 2+1'den 5+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunulan Aydos House projesi 8 katlı 2 blok halinde yükseliyor. İşte Pendik Aydos House fiyat listesi...

Aydos House satış ofisi!

İstanbul Pendik'te inşa edilen Aydos House satış ofisi ile 0216 397 1 777 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 bin 98 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Aydos House ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Pendik ilçesinde inşa edilen Aydos House projesinde 81 adet daire ve 5 adet cadde dükkanı yer alıyor. Peki Aydos House ne zaman teslim edilecek?

Pendik Aydos House iletişim!

Daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Aydos House Pendik projesi Metaş Yapım imzası ile hayata geçiriliyor. İşte Pendik Aydos House iletişim bilgileri...

Aydos House fiyatları!

Aydos House projesi 81 tane daireden meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen projede tapular Nisan sonunda teslim edilecek. İşte Aydos House fiyatları...

Aydos House nerede?

Daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dizayn edilen Aydos House projesi 4 bin 98 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Aydos House nerede?

Metaş Yapım Aydos House projesi!

Tapu teslimleri Nisan sonunda başlayacak olan Metaş Yapım Aydos House projesi 8 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için vade imkanı sağlanıyor.

Aydos House Pendik'te 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Pendik'te inşa edilen Aydos House projesinde yer alan dairelerin fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dublekslerden meydana geliyor.

Soho House İstanbul'a üyelikle girilebilecek!

Dünyada 'zenginler kulübü' olarak nitelendirilen Soho House'ların açılışı için geri sayım başladı. Soho House İstanbul'un otel bölümü için rezervasyonlar internet üzerinden alınıyor..

Yenigün İnşaat The House Residence ulaşım bilgileri!

Yenigün İnşaat The House Residence ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 155 konuttan meydana gelen The House Residence projesi Yenigün İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Burger House 90 restorana ulaşacak!

Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

Tanju Çolak'a da ‘Caprice’ yaptı!

Bir dönem aralarından su sızmayan Fadıl Akgündüz ile Tanju Çolak mahkemelik oldu. Çolak, Caprice Gold’taki 40’a yakın devremülküne ait kira alacakları için Akgündüz'e dava açtı.

5 yılda Waffle House şubelerinin sayısı 100'e çıkacak!

Blue jean ve spor giyim üreten Fashion Point Giyim’in ortaklarının kısa süre önce hayata geçirdiği Waffle House’ların sayısı 10’a ulaştı. Ortakların 5 yıl içindeki hedefi ise 100 Waffle House açmak.

STEAK HOUSE tanju zarkan Haberi

STEAK HOUSE tanju zarkan

Restaurant, hotel ve yaşam mekanlarında, antik ağaç kullanımında sanatı ile bir çığır açan Tanju Zarkan, sadece ülkemizde değil dünyanın bir çok yerinde kurduğu STEAK HOUSE mekanları ve satın aldığı büyük ve yaşlı ağaçlarla tanınıyor. 


Tanju Zarkan hayatını sanatına adamış, modern bir iş adamı, iyi bir aile reisi, başarılı bir mobilya ustası, hoş sohbet, dürüst ve cömert bir insan. Alış veriş yaptığı, yatırımcılar, mimarlar ve ormancılar onun en iyi dostları ve arkadaşları oluyor, ilişkileri yıllarca sürüyor. 


Türkiye Lezzet Hareketinin Farnchising Fuarı'ndaki standında eserlerinden birini gördük ve kendisi tarafından yapılarak, bıı özgün harekete destek amacıyla hediye edildiğini öğrendik. 


DÜNYANIN HER YERİNDEN AĞAÇ 

Biraz daha araştırınca Türkiyenin ve Avrupanın bir çok ülkesindeki STEAK HOUSE'lardaki o özel masaların ağaçlarının tek tek ormanlardan toplanarak Tuzla Birmes sanayi sitesindeki...