05 / 05 / 2024

Steve Harris malikanesinin fiyatı

Steve Harris malikanesinin fiyatı

DÜNYACA ünlü ingiliz heavy metal grubu Iron Maiden'ın kurucusu Steve Harris, 2013'te satılığa çıkardığı İngiltere'deki malikanesinin fiyatını 7 milyon euro olarak belirlemişti...

Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı!

Geçen genel seçimlerde Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. 

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi bir süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Abramovic oldu. Evi alır almaz tadilat

ABD'li ekonomistten çok konuşulacak sözler: ‘Tek kurtuluş yolu ABD dolarına geçmek’

Amerikalı ekonomist Steve Hanke, yüksek enflasyonla boğuşan Arjantin’in derinleşen borç tuzağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Hanke, Arjantin’in tek çıkış yolunun ABD dolarını para birimi olarak benimsemek olduğunu ifade etti.

Steve Jobs'tan altın değerinde 3 ders!

Apple'ın kurucusu, iPhone'un mucidi, NeXT Bilgisayar'ın kurucusu ünlü girişimci Steve Jobs, hayatından altın değerinde dersler veren üç hikayeyi paylaşıyor.

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözü!

Apple'ın kurucu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözünü sizler için derledik. Ayrıntılar haberimizde...

Steve Siebold'dan zengin insanları diğer kişilerden ayıran özellikler! 

Sıradan insanlar bir sorunla karşılaştıklarında herkesi kurtarmak isteyebilir ama kendilerini kurtarmak istemezler. Peki zengin kişileri sıradan insanlardan ayıran özellikler neler? Zengin insanlar nasıl düşünür? İşe cevabı...

DJ Calvin Harris malikanesini satıyor!

İskoç DJ Calvin Harris, Los Angeles'ta yer alan evini satma kararı aldı. Harris'in satışa çıkardığı konutu için 25 milyon dolar istediği konuşuluyor.

Chris Hemswoth ve Elsa Pataky, Byron Bay'deki malikanelerini satıyor!

Avustralyalı ünlü oyuncu Chris Hemswoth ve ünlü İspanyol model Elsa Pataky çifti, 20 milyon dolar bedelle inşa ettirdikleri malikanelerini satmak için harekete geçti. Çiftin malikanesinin fiyatı 30 milyon dolara çıktı.

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Bill Gates'in 131 milyon dolarlık malikanesi ne olacak?

Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Microsoft'un kurucusu Bill Gates eşi Melinda Gates ile boşanma aşamasında. Boşanma kararının ardından Gates çiftinin 131 milyon dolarlık malikanesinin ne olacağı merak konusu oldu. 

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Kamala Harris’in evine iş insanı Muhsin Bayrak'tan rekor teklif! 

 ABD Başkanı Joe Biden’ın yardımcısı Kamala Harris başkent Washington'da bulunan evini  2 milyon dolardan satılığa çıkarmıştı. Harris'in evine en yüksek teklif iş insanı Muhsin Bayrak'tan geldi.

Steve Harris malikanesinin fiyatı Haberi

Steve Harris malikanesinin fiyatı

 DÜNYACA ünlü ingiliz heavy metal grubu Iron Maiden'ın kurucusu Steve Harris, 2013'te satılığa çıkardığı İngiltere'deki malikanesinin fiyatını 7 milyon euro olarak belirlemişti. 2 yıldır alıcı bulamayan Harris, malikanenin satış fiyatım 2 milyon euroya indirdi. Öte yandan Iron Maiden'ın yeni albüm hazırlığında olduğu...