04 / 05 / 2024

STFA deneyimler

STFA deneyimler

STFA Grubu, 77 yıllık köklü bir geçmişe ve küresel boyutta bir deneyime sahip. Gerek yurt içi gerek yurt dışında başta inşaat olmak üzere, faaliyet gösterdiği sektörlerin önemli aktörlerinden olmaya da devam ediyor.

Lüks yaşamın en ucuz olduğu 25 ülke açıklandı!

Dünya üzerinde geniş evler, kaliteli ve ucuz sağlık hizmeti ve birçok ürünün uygun fiyatlara temin edilebildiği ve eşsiz deneyimler sunan pek çok sayıda ülke bulunmaktadır. İşte haberin detayları...

Homend Grilliant 1343H Cam Yüzeyli Konuşan Tost Makinesi 3 bin 499 TL! Özellikleri neler? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Homend Grilliant 1343H Cam Yüzeyli Led Ekranlı Konuşan Tost Makinesi, 5 farklı programıyla hem tost hemde ızgara çeşitleri yaparak kullanıcılarına yeni deneyimler yaşatıyor.

Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın kaç TL, özellikleri neler? İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın, şef gibi pişir teknolojisiyle Türk ve Dünya mutfağına ait 150'den fazla tarife ulaşmanızı ve yeni deneyimler yaşamanızı sağlar. 

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın ne kadara satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın, yenilikçi teknolojisi ve güvenilir özellikleri ile size mutfağınızda yeni deneyimler yaşatır.

MT serisinin saygıdeğer kralı Yamaha MT-10 fiyat listesi 26 Ekim 2022 fiyat listesi!

Daha müthiş bir tork hissi üreterek heyecan verici deneyimler yaşatmak üzere iyileştirilen yeni Yamaha MT-10 fiyatları ne kadar? İşte Yamaha MT-10 fiyat listesi 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Skoda Fabia Eylül fiyatlarıyla sürücülere göz kırpıyor. İşte Skoda Fabia’nın 8 Eylül 2022 fiyatları

Skoda Fabia tasarım ve teknolojinin bir araya gelişiyle sürücülere müthiş deneyimler yaşatıyor. Fabia Eylül ayı fiyatlarıyla da alıcılarını bekliyor. İşte Skoda Fabia'nın 8 Eylül 2022 fiyatları

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

İnşaat sektörü ile üniversiteler arasındaki bağ kuvvetlendirildi!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla 6 Eylül Cuma günü STFA İnşaat Grubu ile işbirliği anlaşmaya imza attı.

Tatlıcı Ailesi, STFA Grubu'na arazi davası açtı!

Tatlıcı Ailesi ve STFA Grubu'na, Nova Baran Plaza’nın hemen bitişiğinde bulunan arazi için dava açtı.

Recep Çimen kimdir?

STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü Recep Çimen oldu. Peki Recep Çimen kimdir? Recep Çimen hangi işlerde görev aldı?

Recep Çimen, STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü oldu!

11 Temmuz 2019 tarihi itibariyle STFA İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü görevine Recep Çimen atandı... 

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

STFA’dan geleceğin inşaat mühendislerine destek!

STFA; özel bir program ile geleceğin inşaat mühendislerine destek veriyor. İnşaat Mühendisi yetiştirme, geliştirme, işe alma ve yerleştirme programı olarak tasarlanan “Future Engineers”a ilk yılında, farklı üniversitelerden 517 öğrenci başvuru yaptı.

STFA deneyimler Haberi

STFA deneyimler

STFA İnşaat Grubu Başkanı Mustafa Karakuş şunları kaydetti; 






STFA Grubu olarak, 77 yıllık köklü bir geçmişe ve küresel boyutta bir deneyime sahibiz. Gerek yurt içi gerek yurt dışında başta inşaat olmak üzere, faaliyet gösterdiğimiz sektörlerin önemli aktörlerinden olmaya da devam ediyoruz. Şu an 8 bin çalışanı olan büyük bir aileyiz. Kurulduğumuz tarihten bu yana 24 ülkedeki projelerimizi başarı ile tamamladık Son üç yıl içinde aktif pazarımıza 3 yeni ülke daha ilave ettik Hem Jeografik pazar risklerini dengelemek hem de...