28 / 04 / 2024

STM Sistem Teleferik iflas

STM Sistem Teleferik iflas

STM Sistem Teleferik, mahkemeye başvurarak iflas erteleme istedi. Firma yetkilileri, "İşin bitmesi amacıyla böyle bir operasyon yaptık. Teleferik tesislerini söz verdiğimiz gibi zamanında yetiştireceğiz" iddiasında bulundu

Gaziosmanpaşa'ya iki teleferik hattı geliyor!

Gaziosmanpaşa, ulaşımda dev projelerle gelişiyor. Gaziosmanpaşa’nın içinden geçecek 4 raylı sistem hattı ve 2 teleferik hattıyla Kentsel Dönüşüm çalışmalarına entegre edilmesiyle ilçe ulaşımın merkezi olacak.

Trabzon'a raylı sistem ve teleferik şart!

ADALET ve Kalkınma Partisi Trabzon milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon’un dünya şehri olabilmesi için tren yolu, hafif raylı sistem ve teleferik projesinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Denizli'de teleferik için geri sayım başladı!

Denizli Belediyesi’nin kentte yaşayan vatandaşların sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirdiği teleferik projesinde geri sayıma başlandı.

Metro, teleferik, tünel ve köprü için kamulaştırma ödenmeyecek!

Torba kanun ile üzerine teleferik ve köprü, altına tünel, metro ve metro benzeri raylı taşıma sistemi yapılacak taşınmazların sahiplerine kamulaştırma bedeli veya tazminat ödenmeyecek; yatırım nedeniyle değer artış bedeli alınmayacak...

Giresun'a teleferik ve 5 yıldızlı otel yapılacak!

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, Giresun'a özel idare kanalı ile teleferik yapılacağını söyledi. Kentteki 5 yıldızlı otel ihtiyacı için de yatırımcıların işini kolaylaştıracak adımlar atıldı...

Legrand sistem armada çalışma alanlarınıza dokunuyor!

Sistem Armada anahtar priz koleksiyonu, 200’ den fazla fonksiyonuyla duvarlarınızda bütünlük sağlıyor. Çevreye duyarlı tasarımı, üretimden ömürlerini doldurduktan sonraki işlemlere kadar, çevreye olan zararları azaltıyor.

Denizli'de bin 700 metrelik teleferik hattı hayata geçiriliyor!

Denizli’de yayla turizminin başlatılması amacıyla bin 700 metre uzunluğundaki teleferik hattı ile yayla turizmi projesi hayata geçiriliyor.Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, teleferik ve tesis projesini inceledi...

Denizli’ye 1700 metrelik teleferik hattı!

Denizli’ye 1700 metrelik teleferik hattı geliyor. Denizli’de yayla turizminin başlatılması amacı ile bin 700 metre uzunluğundaki teleferik hattı ile bir yayla turizmi projesi hayata geçiriliyor.

Denizli'de teleferik 1,5 ay sonra hizmette!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentte bir ilki daha gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Denizli bölgedeki ilk teleferiğe kavuşacak. Yaklaşık 1.5 ay içerisinde teleferik inşaatımızın tamamlandığını göreceğiz" dedi.

Denzili'de teleferik 1,5 ay sonra hizmette!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentte bir ilki daha gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Denizli bölgedeki ilk teleferiğe kavuşacak. Yaklaşık 1.5 ay içerisinde teleferik inşaatımızın tamamlandığını göreceğiz" dedi.

Denizli teleferik projesi 1,5 ay sonra bitiyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentte bir ilki daha gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “Denizli bölgedeki ilk teleferiğe kavuşacak. Yaklaşık 1.5 ay içerisinde teleferik inşaatımızın tamamlandığını göreceğiz” dedi.

İzmir hafif raylı sistem işi 26 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımları Dairesi Başkanlığı; İzmir'de yapılacak hafif raylı sistem işini ihaleye 26 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te çıkarıyor.

Giresun'a teleferik yapıyor!

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, Giresun'a teleferik yapılacağını söyledi. Gürel, yaptığı açıklamada, bir süredir valilik tarafından Giresun Kalesi ile Gemilerçekeği dolgu alanı arasında teleferik yapımı için çalışmalar yürütülüyor.

STM Sistem Teleferik iflas Haberi

STM Sistem Teleferik iflas


Teleferik Tesisleri'ni yenileyen İzmirli teleferik devi STM Sistem Teleferik, borca batık olduğu gerekçesiyle mahkemeye başvurarak iflas erteleme istedi


Firma yetkilileri, "İşin bitmesi amacıyla böyle bir operasyon yaptık. Teleferik tesislerini söz verdiğimiz gibi zamanında yetiştireceğiz" iddiasında bulundu


Yaklaşık 7 yıldır kapalı olan ve yenilenmesi yılan hikayesine dönen Balçova'daki Teleferik Tesisleri ile ilgili bir kötü haber daha geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tesislerin yenilenmesi ile ilgili ihalesini kazanan İzmirli teleferik devi STM Sistem Teleferik, borca batık olduğu gerekçesiyle mahkemeye başvurarak iflas erteleme istedi. Firmanın 10. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne yaptığı başvuru 11 Mart'ta yapılacak duruşmada karara bağlanacak. Bu süreye kadar firmadan alacaklı olanlar itirazlarını yapabilecek. Mahkemenin iflas erteleme kararı vermesi durumunda, firma yetkilileri alacaklılarına yapabilecekleri ödemeyi erteletip nefes alabilecek. 


Yılan hikayesine döndü 

Mahkemenin iflas erteleme kararını olumsuz...