30 / 04 / 2024

Stüdyo24 Ispartakule satış ofisi

Stüdyo24 Ispartakule satış ofisi

Stüdyo 24 örnek daire resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Stüdyo 24 Ispartakule daire fiyatları 90 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ispartakule Stüdyo24 teslim tarihi Mayıs 2014 olarak belirtiliyor....

Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor! Yeni proje!

Fuzul Topraktan Ispartakule İstanbul’un son yıllardaki kazanç potansiyeli en yüksek bölgelerinden biri olan Ispartakule bölgesinde yer alıyor. Fuzul Topraktan Pendik ve Fuzul Topraktan Başakşehir’den sonra şimdi de Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor. -

Bankalar musluğu kıstı, kredili araç satışları çakıldı!

Bankaların kredi musluğunu kısmasından sonra kredili araç satışlarında sert düşüş yaşandı. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) Başkanı Ali Haydar Bozkurt konuyu değerlendirdi. 

Yeni Huawei MateBook serisinde indirim fırsatları başladı! Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı!

Huawei, en yeni ve güçlü işlemcilerden birine sahip olan ultra hafif MateBook D16 ve MateBook 16s dizüstü bilgisayarlarını satışa çıkardı. Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı sunuldu.

65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır?

Tapu satışı belli başlı şartların yerine getirilmesinden gerçekleşebilir. Peki 65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Tapuda 65 yaş üstü satış yapabilir mi?

Tapuda satış yapabilmek için belli başlı şartlar bulunmaktadır. O şartlar vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Merak edilen noktalardan biri de tapuda 65 yaş üstü satış yapıp yapamadığı hususudur. İşte o detaylar!

Okul dönemi MediaMarkt satışlarını katladı! Milyonlar MediaMark'a koştu

Eylü'de okula dönüş kampanyaları düzenleyen MediaMarkt’ta dizüstü bilgisayarların satışlarında önceki haftalara oranla yüzde 25’in üzerinde artış oldu, çocuk saatlerinin satışları ise yaklaşık 2 kat arttı.

TOGG üst yöneticisi yeni çıkacak araçla ilgili fiyat açıklaması yaptı! Araç kaç liradan satılacak

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un 2023 Mart ayında pazara çıktığında kaç liradan satılacağı merak ediliyor. TOGG üst yöneticisi Gürcan Karakaş, aracın fiyatının nasıl şekilleneceğini ilk kez açıkladı.

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Gittigidiyor'da indirim fırsatı! İşte Monster Tulpar T7 V25.1.2 Dizüstü Bilgisayar 2 Haziran fiyat listesi!

Türkiye'nin en çok sevilen e-ticaret platformlarından Gittigidiyor, Süper Fiyat kampanyası kapsamında Monster Tulpar T7 V25.1.2 Dizüstü Bilgisayarları indirimle satışa sundu. İşte detaylar...

A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışta! İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101 resmi internet sitesinde Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışa çıktı! Peki, A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları ne kadar? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Sıfır kilometre Renault Clio fiyatı 100 bin lira düştü! Üstüne bir de taksitle satış kampanyası başladı

Türkiye'nin en çok satılan araba modeli Renault Clio, inanılmaz bir indirim yaptı. Araba fiyatlarının yükselmesinin beklendiği bahar döneminde Clio 100 bin liraya yakın fiyat düşürdü. Üstüne bir de taksit seçeneği koydu...

Jeffrey Epstein’ın Little St James adası 125 milyon dolara satılıyor!

Hapishanede intihar eden milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'ın lüks bir ev inşa ettiği Little St James adası, 125 milyon dolar bedelle satışa sunuluyor. 

65 yaş üstü tapuda satış yapabilir mi?

Tapuda satış işlemi yapacak olan vatandaşlar sağlık raporu zorunluluğunun olup olmadığını merak ediyor. Peki, 65 yaş üstü tapuda satış yapabilir mi? Sağlık raporu zorunlu mu?

Stüdyo24 Ispartakule satış ofisi Haberi

Stüdyo24 Ispartakule satış ofisi


İstanbul Ispartakule'de inşa edilen Stüdyo 24 projesi Cathay İleri Projeler, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve EPP tarafından hayata geçiriliyor. Stüdyo 24 örnek daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Stüdyo 24 Ispartakule projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. 2 blok halinde yükselen Stüdyo 24 Ispartakule Evleri'nde bloklar 15 katlı olarak inşa ediliyor.


Stüdyo 24 örnek daire resimleri haberimizin devamında bulunuyor. Ispartakule Stüdyo 24 ev fiyatları 90 bin TL'den başlayarak değişiyor. Stüdyo 24 Ispartakule teslim tarihi Mayıs 2014 yılı olarak belirlendi.


Stüdyo 24 Ispartakule satış fiyatları 


38 metrekare 1+0 daireler 90 bin TL, 

45 metrekare 1+0 daireler 93 bin TL ile 101 bin 500 TL, 

Yatak nişli 53 metrekare 1+0 daireler 105 bin 500 TL ile 127 bin TL, 

64 metrekare 1+1 daireler 140 bin...