19 / 05 / 2024

su borçları 2014

su borçları 2014

İSKİ'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, abonelerin müracaat etmesi halinde 30 Nisan 2014 öncesi borçlar yeniden yapılandırılacak. Borç 36 ayda 18 taksite kadar ödenebilecek...

SGK, KYK, elektrik, su borçları silinecek mi?

Hükümet büyük bir borç yapılandırma paketinin hazırlıkları için düğmeye basınca devlete borcu bulunan pek çok vatandaş da, kendi borcunun yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki bu yapılandırma ile devlete olan SGK, gayrimenkul vergisi, MTV, doğalgaz, elektrik ya da su b

KYK ve icra borçları, enflasyon, kira...! Ceza affında tarih netleşti

Başta ekonomi olmak üzere birçok düzenleme 1 Ekim tarihinin gelmesiyle çalışma masasında yer alacak. Hazırlıkları süren çalışma kapsamında KYK borçlarının faizinin silinmesi, elektrik su faturası kaynaklı icra dosyalarının silinmesi için yeni bir düzenleme yapılması tahmin ediliyor.

İSKİ su borçlarını yapılandırıyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni çıkan kanun kapsamında vatandaşların su borçlarını yeniden yapılandırmaya başladı.

Emlak vergisi borçları yapılandırılacak mı?

Başta vergi ve sigorta prim borçlarına ilişkin yapılandırmayı kapsayan Kanun teklifi, yeni varlık barışını da içerecek şekilde geçen hafta TBMM'de kabul edildi. Kanun teklifi Gelir Vergisi'nden KDV'ye birçok konuda yenilikler getiriyor...

ABD'de konut kredisi borçları 10 trilyon dolara yaklaştı!

Fed'in New York şubesi tarafından hazırlanan 2020'nin üçüncü çeyreğine ilişkin Hanehalkı Borcu ve Kredi Raporu'na göre; ABD'de konut kredisi borçları 10 trilyon dolara yaklaştı.

Müjde! GSS borçlarına af!

Genel Sağlık Sigortası borcu olanlar torba yasa ile borçlarından kurtulacak. Gelir testi yaptıranların geçmiş borçları af kapsamına alınacak. Borcu olanlar Nisan ayına kadar sağlık hizmeti alabilecek.

Tüm idari para cezaları ve trafik borçları yapılandırılacak!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanun teklifine göre Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, SGK, KYK, tüm idari para cezaları ve trafik borçları yapılandırılacak. Yapılandırılan borçlar 18 taksitle ödenebilecek.

Amerika'da ödenmemiş kira borçları giderek artıyor!

Amerika çapında ödenmemiş kira faturaları giderek artıyor. Federal hükümet ve bazı eyaletlerse kira ödemelerini yapamayan ailelerin evlerinden tahliye edilmelerini engellemek için bazı çalışmalar yapmıştı, fakat borçlar hala artışta.

Kadıköy'deki Öykü Sahne kira borçları sebebiyle kapanıyor!

2010 yılının Mayıs ayında Tiyatro Açıkça tarafından İstanbul Kadıköy’de açılan tiyatro sahnesi Öykü Sahne, koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde birikmiş kira borçları sebebiyle kapanma kararı aldı.

Emeklilik için büyük fırsat! Borçlarınız yapılandırılacak!

Binlerce esnaf, çiftçi ve vatandaşa istihdam paketi kapsamında sağlık primi borçlarını yapılandırma fırsatı tanınıyor. Yasayla birlikte 165 milyar TL sosyal güvenlik alacağı toplanacak.

Giresunlu üreticilerin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl ertelendi!

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Giresunlu üreticilerimizin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl süreyle ertelendi" dedi.

Konut kredisi borçları yüzde 10.8 arttı!

Toplam bireysel kredi borçları Haziran 2020’ye göre son üç ayda yüzde 12 oranında artarak 700 milyar lirayı aştı. Bu kapsamda konut kredisi borçları yüzde 10.8 artarak 234.7 milyar lira oldu...

Kiler GYO 2020 yılına ait banka kredi borçlarını kapattı!

Kiler GYO 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda 2020 yılı sonu itibarıyla banka kredi borçlarını kapattı.

su borçları 2014 Haberi

su borçları 2014


“Torba Yasa” olarak da bilinen 6552 sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında İSKİ’ye borcu olan aboneler, borçlarını yeniden yapılandırabilecek. Abonelerin müracaat etmesi halinde 30 Nisan 2014 öncesi borçlar yeniden yapılandırılacak. Borç 36 ayda 18 taksite kadar ödenebilecek. Yapılandırmaya müracaat edilmesi ve taksitlerin düzenli ödenmesi halinde herhangi bir haciz işlemi uygulanmayacak.




Başvurular 1 Aralık’a kadar

Yapılandırmadan yararlanılması halinde varsa hesaplanan gecikme cezası ve zamların yerine ilgili dönemlerde geçerli olan TEFE/TÜFE/Yİ-ÜFE aylık değişim oranları uygulanacak. Bu şekilde hesaplanan borç, peşin veya ikişer aylık dönemler itibariyle 6, 9, 12 ve 18 eşit taksitte ödenebilecek.

Abonelerin, borçlarını yapılandırmak için 1 Aralık’a kadar en yakın İSKİ Şube Müdürlüğü’ne müracaat etmesi...