02 / 05 / 2024

Suat Hacısalihoğlu kimdir

Suat Hacısalihoğlu kimdir

Trabzon'u yılda 2 milyonu aşkın turist ziyaret ediyor. Turizmin gelişmesi, yabancıların bölgede gayrimenkul yatırımlarının da artmasını sağladı.

Trabzon'da 'Yatırım Adası' kurulacak!

Trabzon'da önümüzdeki iki yıl içerisinde büyük yatırım projelerinin hayata geçirilmesi planlanıyor. TTSO Başkam Suat Hacısalihoğlu: 'Yatırım Adası' projemiz var. Bu endüstri bölgesine bilişim ağırlıklı uluslararası şirketleri çekmeyi hedefliyoruz" diyor.

Suat Hacısalihoğlu, yabancılara konut satışını değerlendirdi!

Trabzon'da Körfez ülkelerine dönük inşaat yatırımlarının devam ettiğini belirten Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, konut satışlarında da önemli bir mesafe alındığını söyledi.

Trabzon konut stoklarını eritmeyi hedefliyor!

Trabzon TSO aylık meclis toplantısında konuşan Başkan Suat Hacısalihoğlu, şehir ekonomisi ve ticaretin konusunda özellikle inşaat sektörü ile ilgili birkaç bilgi vermek istediğini belirterek konut satışları hakkında güncel verileri paylaştı..

Suat Hacısalihoğlu: Çömlekçi 12 yılda biter!

TRABZON Ticaret Sanayi Odası, meclis toplantısı bugün yapıldı.Trabzon Büyüksehir Belediye Başkanı TTSO'daki toplantıda kent sorunlarını anlattı.TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu 'Çömlekçi 12 yılda biter' dedi.

Suat Hacısalihoğlu: Türkiye perakende sektörü 310 milyar dolarlık potansiyele sahip!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "e-ticaret alanında yan sektörleri de geliştirmekle beraber yeni girişimciler ve yeni iş kollarının şehrimizde açılmasını arzu ediyoruz" dedi.

Suat Hacısalihoğlu: Sanayi ve inşaat sektöründe büyük açık var!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım beraberindekiler Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na bir ziyarette bulundu. Hacısalihoğlu, "Bugün iki önemli sektör olan sanayi ve inşaat sektörlerinde büyük bir açık verilmiş durumda" dedi.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Trabzon 'Tema Park' ile yeni cazibe merkezine kavuşacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Trabzon'da "Tema Park" kurulması çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2020'de açılacak!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatını 2020 yılı ortalarında tamamlayacaklarını açıkladı.

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Yabancılara konut satışında Trabzon 3. sırada!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Mayıs 2017 konut satışı verilerini değerlendirdi. Hacısalihoğlu, bölgenin yabancılara konut satışında Türkiye’de üçüncü sırayı aldığını belirtti.

Beşikdüzü Osb'de yatırımcılara 3. bölge açılıyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılara 3. bölgenin açılacağını açıkladı.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2018'de tamam!

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatı incelendi. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, binanın bir yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

Katar Emiri'nden Trabzon'a 3 proje!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Katar Emiri’nin Trabzon’a yapmayı planladığı üç projelik yatırımı dört gözle beklediklerini dile getirdi.

Trabzon'da 'Yatırım Adası' kurulacak!

Trabzon'da önümüzdeki iki yıl içerisinde büyük yatırım projelerinin hayata geçirilmesi planlanıyor. TTSO Başkam Suat Hacısalihoğlu: 'Yatırım Adası' projemiz var. Bu endüstri bölgesine bilişim ağırlıklı uluslararası şirketleri çekmeyi hedefliyoruz" diyor.

Trabzon-İran demiryolu hattı bir an önce hayata geçirilmeli!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon-İran demiryolu hattının bir an önce hayata geçirilmesi, İran'ın mallarının Trabzon üzerinden dünyaya gönderilmesinin sağlanması gerektiğini ifade etti.

Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş gözaltına alındı!

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Suat Hacısalihoğlu kimdir Haberi

Suat Hacısalihoğlu kimdir

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu Trabzon'un Türkiye'de yabancıya konut satışında yıllardan beri ön sıralarda olduğunu dile getirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre kentin bu yıl da ön sıralardaki yerini koruduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, "Trabzon'da yabancıya konut satışında sadece ağustos ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 60'lık bir artış söz konusu. 8 aylık ortalamada da yüzde 25'lik bir artış var." dedi. 

Hacısalihoğlu, Trabzon'un yabancıya konut satışlarında Türkiye'de 7'nci sırada olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Konut satışlarında yabancılarla olan ilişkilerimizi daha ileri seviyeye getirmemiz gerekiyor. Onlara komşuluk ilişkilerinin iyi olduğunu göstererek daha fazla konut satışını sağlamak adına bunu reklam aracı olarak kullanabiliriz. Bu bakımdan geleceğe dönük her bir konut alan kendi ülkesinden bir başkasını bölgeye çekebilir. Bu...