26 / 07 / 2024

Suat Tırpancı

Suat Tırpancı

Suat İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Suat Tırpancı Müdürlüğü'nde, Esenyurt Güzelyurt Mahallesi 'nde kuruldu.

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Tırpancı tarafından kuruldu.

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Uğur Uygun, Adem Tırpancı ve Emrah Demirel ortaklığında kuruldu.

Özekinciler Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özekinciler Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Harun Özekinci ve Suat Sincar ortaklığında kuruldu.

Suat Sarı'dan İstanbul Havalimanı Metrosu açıklaması!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi ve ulaşım uzmanı Dr. Suat Sarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın İstanbul’da yeni havalimanı için inşa ettiği metro hatlarının yaklaşık 1.5 milyar dolarlık israfa neden olduğunu ileri sürdü. 

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Beker tarafından kuruldu.

Kirasını 1 senedir ödemeyen eski futbolcu Suat Kaya mahkemelik oldu!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Suat Kaya'nın başı bir süredir kira nedeniyle dertte. Ankara Ulus'taki evinin kirasını 2020 yılının Nisan ayından beri ödemeyen Kaya ev sahibi tarafından mahkemeye verildi. 

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yavrutürk tarafından kuruldu.

İzmir Dr. Suat Seren Hastanesi'ndeki çatlaklar korkutuyor!

İzmir Konak'taki Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin K Bloğundaki yangın merdivenlerindeki duvarların çatlak olduğu tespit edildi...

Ülküm Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Mühendislik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülküm Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Mühendislik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tırpan tarafından kuruldu.

Enerji 34 Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerji 34 Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 75 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Serbülent Tırpancı tarafından kuruldu. 

ÇEİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık oldu!

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

Cfe İnşaat Elektrik Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cfe İnşaat Elektrik Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Özkaya tarafından kuruldu. 

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Suat Tırpancı Haberi

Suat Tırpancı

Suat İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 5 Şubat 2015'te, Suat Tırpancı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Suat İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, otel, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. 2-     Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek. 3-     Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...