05 / 05 / 2024

Şuayıp Küçükaltay

Şuayıp Küçükaltay

CSE Yapı Denetim Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015 'te, Kağıthane Merkez Mahallesi 'nde, Şuayıp Küçükaltay Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Hem yaz sezonu ve hem de durağan fiyatlar kiralık konut piyasasını hareketlendirdi!

Giderek yaklaşan yaz sezonu ve durağan fiyatlar kiralık piyasasını da hareketlendirirken, kiralık aramalarında yüzde 45 artış yaşandığını kaydeden uzmanlar, fiyatların dengeye oturduğunu, sene boyunca fahiş köpük artışı beklemediklerini dile getirdi.

Yeni konutlarda müteahhitler köpük fiyat uyguluyor! Pazarlık yapın

Açıklanan verilere göre konut fiyatlarındaki yükseliş hız kesse de Türk lirası bazında rakamlar yükselmeye devam ediyor. Girişimci Mert Ergün, yeni konutlarda müteahhitlerin fiyatı yüksek tuttuğunu söyleyerek, ev alırken pazarlık yapılmasını önerdi.

Bakan Bolat: Köpük ortadan kalktı, gayrimenkul fiyatları yüzde 20 düştü!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Konut, dükkan fiyatlarında yüzde 20'ler civarında bir düşüş, köpüğün ortadan kalktığı bir tablo oldu. Bu, kira fiyatlarına da yansımaya başladı." dedi.

Kira fiyatlarındaki köpük eridi!

Kahramanmaraş depremlerinden sonra artan kiralık konut fiyatlarında düşüş yaşanmaya başladı. Büyükşehirlerde gözlenen durağanlık da “köpük” fiyatların erimesi şeklinde değerlendiriliyor.

Konut fiyatlarında köpük kalktı mı?

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, emlak ve otomobil fiyatlarını değerlendirdi. Bakan Bolat, emlak sektöründe köpüğün kalkmasını sağladıklarını ifade etti. Peki, konutta köpük kalktı mı? İşte Bakan Bolat'ın gündeme ilişkin dikkat çeken değerlendirmeleri...

Ticaret Bakanı Bolat: Emlak sektöründe köpük kalkıyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat otomobil ve emlak piyasalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat otomobil fiyatlarının düştüğü belirtirken, emlak sektöründe de köpüğün kalktığını söyledi.

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

BİM’de çamaşır deterjanı 99,50 TL’ye, yüzey temizleyici 35 TL’ye, köpük çamaşır suyu 18,50 TL’ye düştü!

Düzenli olarak indirimli ürünler kataloğunu paylaşan BİM, 6 Haziran tarihi kapsamında yine indirimli ürünlerinin yer aldığı kataloğunu paylaştı. Bu hafta, BİM'de çamaşır deterjanı 99,50 TL’ye, yüzey temizleyici 35 TL’ye, köpük çamaşır suyu 18,50 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 6 Haziran 2023..

Bakan Bilgin açıkladı! Çalışma saatleri kısalacak mı?

Çalışma saatlerinin kısalıp kısalmayacağı işçilerin gündeminde yer alıyor. Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklama yaptı. İşte detaylar!

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten ilk kez ''gram altında köpük oluştu, bu rakamlardan alım doğru değil'' açıklaması geldi. İlginç şeyler oluyor!

BİM'de 1 kg çay 65 TL'ye, köpük çamaşır suyu 18 TL'ye çakıldı! İndirim piyangosu kataloğa vurdu! 21 Şubat 2023

BİM'in 21 Şubat 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de 1 kg çay 65 TL'ye, köpük çamaşır suyu 18 TL'ye çakıldı! İndirim piyangosu kataloğa vurdu! İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ev alacaklar dikkat! Köpük eriyor

Konutta aylık bazda satışlar yavaşladı. Haziran ayında satışlarda Eylül 2021’den bu yana en düşük artış görüldü. Sektör temsilcileri “Fiyatlar yükseldikçe satışlar düşüyor. ‘Benim malım pahalı’ zihniyeti ve ‘yüksek kazanç’ isteği fiyatları uçurdu.

Şuayıp Küçükaltay Haberi

Şuayıp Küçükaltay

CSE Yapı Denetim Limited Şirketi 4 Mart 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Şuayıp Küçükaltay Müdürlüğü'nde kuruldu.


CSE Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.  1-) Can ve mal güvenliğini teminen imar planlama, fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi sağlamaktır. Şirket bu amacı gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.


CSE Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Kağıthane, Merkez Mahallesi, Çobançeşme Mahallesi Caddesi...