07 / 05 / 2024

Sude Et özlüce şube

Sude Et özlüce şube

Sude Et, 6. şubesini merkez Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi Aksoy Caddesi’nde açtı. Açılış öncesinde vatandaşlara ekmek arası sucuk ve köfte ikram edildi.

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu, dün ete yüzde 25 oranında zam yaptı. Et fiyatları altınla yarışmaya başladı. Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et fiyatlarının yılbaşında bin TL’yi geçeceğini söyledi.

Kırmızı et zamlarından dönerciler de etkilendi!

Kırmızı et tüketiminin zamların ardından hızlı şekilde düşmesi ilgili sektörleri de olumsuz yönde etkiliyor. Tavuk dönerin piyasadaki ağırlığı yüzde 60’a kadar yükseldi.

Et fiyatlarında kriz büyüyor? Kıymanın kilosu 480 TL olacak iddiası duyanları çıldırttı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Genel Başkanı Sencer Solakoğlu,  et ve sütte fiyatların çok orantısız şekilde artacağını belirterek, kıymanın kilosunun 480 TL olacağını söyledi. 

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Et fiyatlarındaki indirimin son günleri! Tarım Kredi'den çılgın indirim! 

Et fiyatlarındaki indirim kampanyası sona eriyor! Belirli bir süre boyunca uygulanan dev indirim, artık son günlerini yaşıyor. Kampanya sona ermeden önce fırsatı kaçırmamak için hızlı davranmanız gerekiyor.

Beyaz etin şansızlığı Kuş Gribi oldu! Kuş gribi sebebiyle beyaz ette sürekli zam söz konusu! İşte detaylar...

Yıllar önce korkuyla karşılanan Kuş Gribi, son zamanlarda Afyon ve Denizli'de yeniden ortaya çıktı ve tavukları telef etti. Bu nedenle beyaz et fiyatlarında da hızlı artışlar meydana geldi. Kuş Gribinin yeniden gündeme gelmesiyle birlikte beyaz ete gelen zamlarla ilgili son durum ise şöyle..

Kırmızı et ve süte zam yolda!

Et,  süt ve süt ürünlerine zam yolda. Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et ve süt ürünlerine yeniden zam geleceğini belirtti.

Migros Sanal Markette 19-20 Eylül'de Beyaz Et ürünlerinde yüzde 20 indirim fırsatı. İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros Sanal Market güvenilirliği, tazeliği ve hızlı servisi ile alışverişin vazgeçilmez adresi olmayı sürdürüyor. Hemen her gün birbirinden ayrı yüzlerce üründe indirim kampanyası uygulayan Migros Sanal Market şimdi de 19-20 Eylül tarihleri arasında 37 çeşit beyaz et ürünü yüzde 20 indirimli

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Çoban tarafından kuruldu.

Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren demiryolu etüt projesi mecliste!

Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren demiryolu etüt projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'daki Özlüce Kilisesi bakımsızlıktan yıkıldı!

Bursa’da metruk bir haldeyken Nilüfer Belediyesi tarafından restore edilerek Kültürevi’ne çevrilen, fakat Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün açtığı dava sonucu belediyeden alınan Özlüce Kilisesi, bakımsızlıktan yıkıldı. 

Kapadokyalılar Özlüce yer altı şehrinin yeniden açılmasını istiyor!

Nevşehir Derinkuyu'ya bağlı Özlüce Köyü'nde yaşayanlar, 1976'da eski bir evin onarımı sırasında tesadüfen ortaya çıkarılan yer altı şehrinin yeniden turizme açılmasını bekliyor...

Özlüce Doğal Sit Alanı'na kesin koruma kararı!

Muğla ili, Menteşe ilçesi sınırları içerisinde bulunan Özlüce Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sude Et özlüce şube Haberi

Sude Et özlüce şube

Sude Et, 6. şubesini merkez Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi Aksoy Caddesi’nde açtı. Açılış öncesinde vatandaşlara ekmek arası sucuk ve köfte ikram edildi. Açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muhsin Özlükurt, Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Turgay Erdem, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Sude Et İşletme Müdürü Nilay Karakaş, “İlk işletmemizin açılışından daha heyecanlıyız. Sorumluluklarımız daha da artıyor. Yurdumuzda yetişen nadide kaynakları köşe bucak gezerek, tüketicilerimiz için işliyoruz. Bizim için insan sağlığı hep ön planda oldu. Bugün altıncı şubemizi açtık” dedi.

Sude Et Yönetim Kurulu Başkanı Barış Atalay ise, “Özlüce de yeni şubemizi açarak, bir dik iki olduk şimdi ise 6 olduk’ sloganımızı 2016 yılında yenileyeceğiz. Şu sıralar fabrika projemiz son...