07 / 05 / 2024

Sude Et şubeleri

Sude Et şubeleri

Sude Et, 6. şubesini merkez Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi Aksoy Caddesi’nde açtı. Açılış öncesinde vatandaşlara ekmek arası sucuk ve köfte ikram edildi.

Kepez Hamleder şubeleri kreş, öğrenci evi ve etüt merkezi olacak!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, mecliste bir soru üzerine bir süre önce tahliye edilen Hamleder şubelerinin kreş, öğrenci konuk evi ve etüt merkezi olacağını söyledi.

Sude Et, Bursa’daki 6. şubesini Özlüce’ye açtı!

Sude Et, 6. şubesini merkez Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi Aksoy Caddesi’nde açtı. Açılış öncesinde vatandaşlara ekmek arası sucuk ve köfte ikram edildi.

Kazlıçeşme ve Ataköy'ü muaf tutan Silüet İmar Planı askıda!

İstanbul silüeti tartışmasını başlatan OnaltıDokuz'un konumlandırıldığı Kazlıçeşme ile sahilindeki inşaatların mühürlendiği Ataköy'ü hariç tutan Silüet Koruma 1/5000 ölçekli İmar Planı askıya çıkarıldı. Emlakkulisi.com, planı Kasım ayında duyurmuştu...

Zemin etüdü raporları masa başında incelenmez!

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Jeoloji Mühendisi Bilge Nur Şümşet, Tekirdağ Çerkezköy' ün zemini ile ilgili sorunların yetkililer tarafından göz ardı edildiğini söyledi.

Behçet Uz Hastanesi yenileniyor!

Türkiye'nin en büyük çocuk hastanesi olan Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi, yeni yıla modern yüzüyle "merhaba" demeye hazırlanıyor. Önceden otopark olarak kullanılan alan çocuk oyun parkına çevrildi.

Neşet Çağlayan: 2015 projeleri konuşacağımız bir yıl olacak!

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, meclis üyeleri ile birlikte ilçe genelinde devam eden birçok proje ile planlanan çalışmalar ve bu çalışmaların yapılacağı alanları gezerek incelemelerde bulundu...

Harmankaya Tabiat Parkı Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu Onaylandı!

Yalova Termal ilçesi sınırları içerisinde yer alan Harmankaya Tabiat Parkı İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Yalova İl Müdürlüğü tarafından onaylandı. Müdürlük duyurusunu bugün yaptı.

Kocaeli'nde zemin etüdü yaparken boru hattını deldiler!

Kocaeli'nde özel bir firma tarafından yapılan zemin etüdü sırasında bir akaryakıt firmasına ait boru hattı delindi. yapılan çalışma sırasında iş makineleri, bir akaryakıt firmasına ait boru hattına zarar verdi.

Çayırova’da Deprem Zemin Etüdü çalışması yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Müdürlüğü Çayırova’da zemin çalışması yapacak. Bu kapsamda Çayırova genelinde zemin etüdü yapılan alanların raporu çıkarılacak.

Yalova Akköy Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Termal İlçesi, Akköy köyü G22D14B2B nolu halihazır pafta 276 - 277 nolu parsellere ait 1/1000 ölçekli İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı....

Neşet Tarhan kimdir?

Mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan kimdir? Neşet Tarhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Neşet Tarhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Neşet Tarhan..

Yalova Hacımehmet Köyü Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Merkez ilçesine bağlı Hacımehmet Köyü G22C11A4A, G22D15B3B pafta, 470 parsel numaralı taşınmaza ait İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu onaylanarak, kurumlara iletildi...

Yalova Sultaniye Köyü Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Çiftlikköy İlçesi, Sultaniye Köyü G22-c-12-b-1-c - G22-c-12-b-4-a ve G22-c-12-b-4-b nolu halihazır pafta sınırları içinde belirtilen alana ait İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı...

Sude Et şubeleri Haberi

Sude Et şubeleri

Sude Et, 6. şubesini merkez Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi Aksoy Caddesi’nde açtı. Açılış öncesinde vatandaşlara ekmek arası sucuk ve köfte ikram edildi. Açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muhsin Özlükurt, Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Turgay Erdem, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Sude Et İşletme Müdürü Nilay Karakaş, “İlk işletmemizin açılışından daha heyecanlıyız. Sorumluluklarımız daha da artıyor. Yurdumuzda yetişen nadide kaynakları köşe bucak gezerek, tüketicilerimiz için işliyoruz. Bizim için insan sağlığı hep ön planda oldu. Bugün altıncı şubemizi açtık” dedi.

Sude Et Yönetim Kurulu Başkanı Barış Atalay ise, “Özlüce de yeni şubemizi açarak, bir dik iki olduk şimdi ise 6 olduk’ sloganımızı 2016 yılında yenileyeceğiz. Şu sıralar fabrika projemiz son...