06 / 05 / 2024

süheyl uygur aileler yarışıyor

süheyl uygur aileler yarışıyor

Aileler hem 23 Kasım Cumartesi, hem 24 Kasım Pazar günleri saat 14.00 ve 17.00 ‘de iki ayrı seans olarak yapılan yani toplam 4 seansta M1 Merkez Konya’da ünlü tiyatrocu ve başarılı şovmen “Süheyl Uygur İle Aileler” yarıştı...

Aileler için flaş 40 bin TL açıklaması... Aileler baksın, hepinizi ilgilendiriyor

Aileler hakkında flaş bir haber geldi. Son verilere göre bir ailenin yoksulluk sınırı 40 bin TL'ye yükseldi.

Aileler hakkındaki ödeme müjdesini Aile Bakanı bizzat verdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemelerinin devam edip etmeyeceği vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Aile Bakanlığı ödemelere devam edileceğini duyurdu. Yoksulluk sınırındaki aileler için bir müjde de Aile Bakanlığı'ndan geldi. İşte detaylar...

Geniş aileler yoksulluk sınırının altında yaşıyor!

TÜİK 2022 yılı İstatistik ile Aile verilerini bugün ortaya koydu. Bu oranlara göre, geniş aileler yoksulluk sınırının altında yaşamaya çalışıyor. İşte detaylar!

Hem aileler hem de ticari taşımacılık için uygun ''Peugeot Expert'' serisi Mayıs fiyatı merak ediliyor

Konforlu ve İyi Donanımlı İç Mekan: Expert Combi, konforlu bir sürüş ve kullanışlı bir iç mekan sunar. Yolculara rahatlık sağlayan ergonomik koltuklar, yüksek kaliteli malzemeler ve kullanışlı depolama bölmeleri bulunur. 13 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Aile Bakanlığı'ndan sonra mayıs müjdesi gibi müjde! Aileler çok rahatlayacak

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara mayıs ayında gerçekleştirilen müjdelerin ardından bir müjde daha geldi. İşte aileleri çok rahatlatacak ödeme programının detayları...

2023 Aile Bakanlığı son dakika yardım başvurusu! Bu parayı çocuklu aileler alabilecek!

Düzenlediği sosyal yardım modelleri aracılığı ile Türkiye’deki milyonlarca ihtiyaç sahibine yardım eli uzatan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bu sefer de çocuklu aileler için yeni bir yardım ödemesi açıklamasında bulundu. Bakanlık, 1 yıl süresince çocuk başına 300 TL ödeneceğini paylaştı.

Ailelere mayıs ayı sürprizi. Aileler hemen baksın. Aile Bakanlığı ödemeleri alanlar da

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destekler devam ediyor. Aile Bakanlığı'nın ödemelerinin yanı sıra ihtiyacı olan ailelere fatura desteği de sağlanıyor. Fatura desteğinin detayları haberimizde...

Uzun yol sürüşleri için tasarlanmış Kia Niro Nisan fiyatı belli oldu! Yeni fiyatını kaçırmayın 

Kia Niro, SUV tarzı bir araç olmasına rağmen, şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde rahat bir kullanım sağlar. Hem aileler hem de bireysel kullanıcılar için uygun bir seçimdir. Peki Kia Niro 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Kalabalık aileler için ideal otomobil bu model! Üstelik öyle bir indirim yaptı ki yetişen alıyor!

Hafif ticari araç piyasasının önde gelen temsilcilerinden biri olan ve ülkemizde aileler tarafından sıklıkla tercih edilen o marka yüz güldürecek bir indirim yaptı. 

Borsa İstanbul'da genç yatırımcı sayısı arttı, aileler çocuklar için de hesap açtı

Enflasyonist ortam ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle nakit para kendisine gidecek adres ararken, çocukları için geleceğe dönük yatırım yapmak isteyen aileler, borsada daha fazla hesap açıp hisse almaya başladı.

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Erikli, Kenan Gözeten ve Süheyl Sencer Çekmegil ortaklığında kuruldu.

Almanlardan Volkswagen'e o ülkedeki fabrikanı kapat çağrısı! İşte gerekçesi

Almanya'da çelik işçilerinin örgütlü olduğu IG Metall Sendikası Başkanı Jörg Hofmann, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ne yönelik insan hakları ihlali iddiaları nedeniyle Alman otomotiv üreticisi Volkswagen’e bölgedeki fabrikasını kapatması çağrısı yaptı.

Cep yakmayan tatil fırsatı! LMC Sassino 470K karavan fiyatları ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Genç çiftler ve aileler için giriş seviyesi bir karavan modeli olan LMC Sassino, yaza damga vuracak! Peki, tatilin keyifli ve ucuz yolu LMC Sassino 470K fiyatları ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

süheyl uygur aileler yarışıyor Haberi

süheyl uygur aileler yarışıyor

M1 Merkez Konya AVM’de bu kez haftasonu ünlü tiyatrocu ve başarılı şovmen “Süheyl Uygur İle Aileler” yarıştı.


Aileler hem 23 Kasım Cumartesi, hem 24 Kasım Pazar günleri saat 14.00 ve 17.00 ‘de iki ayrı seans olarak yapılan yani toplam 4 seansta M1 Merkez Konya’da Süheyl Uygur’un yönettiği “ Aileler Yarışıyor” programında eğlenerek yarışmanın tadına vardılar. Haftasonu yoğun ilgi gören bu etkinliğe katılanlar eğlenirken yarışmanın, yarışırken kazanmanın keyfini de yaşadılar.


M1 Merkez Konya AVM Müdürü Nuri Şener; “Tahmin ettiğiniz gibi bu etrkinliğimizde büyük ilgi gördü. Süheyl Uygur da, Konyalılar da büyük mutluluk yaşadılar”...