30 / 04 / 2024

Kalabalık aileler için ideal otomobil bu model! Üstelik öyle bir indirim yaptı ki yetişen alıyor!

Kalabalık aileler için ideal otomobil bu model! Üstelik öyle bir indirim yaptı ki yetişen alıyor!

Hafif ticari araç piyasasının önde gelen temsilcilerinden biri olan ve ülkemizde aileler tarafından sıklıkla tercih edilen o marka yüz güldürecek bir indirim yaptı. 



Tasarımı, performansı ve konforuyla dikkat çeken otomobil markası, mart ayı boyunca özel bir indirim kampanyasına ev sahipliği yapıyor. Özel indirim kampanyası kapsamında, araç fiyatlarında önemli bir düşüş gerçekleşti. Bu fırsattan yararlanarak, hafif ticari araç sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsatlara ilişkin merak edilenler yazımızda.

 Kalabalık aileler için ideal otomobil bu model! Üstelik öyle bir indirim yaptı ki yetişen alıyor!

Fiat FİORİNO modelleri fiyat listesi

Fiat Fiorino, kaliteli yapısı, sağlam motoru ve konforlu sürüş deneyimiyle tercih edilen bir araç olmaya devam ediyor. Özellikle ailelerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan Fiorino, Mart ayı boyunca sunduğu özel indirim kampanyasıyla daha da cazip hale geldi. İşte fiyat listesi...

FİORİNO CARGO MART 2023 FİYAT LİSTESİ
Fiat Fiorino Cargo, Mart ayı itibarıyla yeni fiyatlarıyla kullanıcıların karşısına çıktı. Fiorino Cargo 1.3 MultiJet 95 HP E6D Final - 7 Radyo için önerilen satış fiyatı 371 bin 900 TL olarak belirlendi. Kredi imkanı i tavsiye edilen satış fiyatı ise 356 bin 900 TL oldu.

FİORİNO CARGO POP MART 2023 FİYAT LİSTESİ
Fiorino Cargo Pop için tavsiye edilen satış fiyatı Mart ayı ile birlikte 368 bin 900 TL olarak güncellendi. 1.4 Fire 77 HP E6D Final - 7 Radyo için ise tavsiye edilen satış fiyatı aynı şekilde 368 bin 900 TL olarak belirlendi. Kredi kullanacak müşteriler içinse tavsiye edilen kredili satış fiyatı 353 bin 900 TL olarak belirlendi

FİORİNO COMBİ SAFELİNE MART 2023 FİYAT LİSTESİ
Fiorino Combi Safeline 1.4 EKO (LPG) 77 HP E6D Final modeli için tavsiye edilen satış fiyatı 370 bin 900 TL'den 354 bin 900 TL'ye indirildi. Kredili tavsiye edilen satış fiyatı ise 364 bin 900 TL olarak belirlendi.
 


Geri Dön