01 / 07 / 2024

Süheyla Turan

Süheyla Turan

TDT İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süheyla Turan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu

Gayrimenkulde alırken kazanma dönemi başladı

Gayrimenkul piyasasında yaşanan durgunluğun alım için bir fırsat olduğunu belirten Emart Gayrimenkul kurucusu Arzu Turan, nakit sıkıntısı nedeniyle pazarlık yapma şansının yüksek olduğunu söyledi. Turan yatırımcılar için tam bir fırsat dönemi olduğuna dikkat çekti.

Casaba Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casaba Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Süheyla Seymen tarafından kuruldu.

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

Troya Yapı Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Troya Yapı Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Kadıköy'de Süheyla Şenyurt tarafından kuruldu.

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sıla Turan tarafından kuruldu.

Prefabrik evler kentsel dönüşümde alternatif oluyor!

Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Çebi Karahan, hafif çelik prefabrik ve modüler yapıların, geleneksel çelik yapıların birçok avantajını bulundurduğunu söyleyerek, prefabrik yapılara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Edremit'teki sulak alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği, Edremit-Zeytinli’deki sulak alanın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılaşmaya açıldığını ve konut alanı olarak satışa sunulacağını açıkladı. Dernek başkanı Süheyla Doğan, ekosistemin zarar görmesi ve deprem riski konusunda uyardı.

Eyk Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eyk Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süheyla Kaytaş tarafından kuruldu.

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

As Tadilat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Tadilat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Süheyla Yılmaz tarafından kuruldu. 

Samatya'ya deniz havuzu geliyor!

AKP Fatih Belediye Başkan Adayı Turan, Fatih'te özellikle gençlerin sportif alanlara ve faaliyetlere rahat ulaşması için projeler geliştirdiklerini söyledi. Turan, Samatya kıyısına deniz havuzları yapacaklarını açıkladı.

Süheyla Turan Haberi

Süheyla Turan

TDT İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süheyla Turan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. TDT İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


TDT İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi,...