05 / 05 / 2024

Şükran Keser

Şükran Keser

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa eden Yönetim Kurulu üyesi Bekir Murat Ögel'in yerine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca Şükran Keser'in seçilmesine karar verildi...

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Kiracı evi boyatmazsa ev sahibi kiracının depozitosundan keser mi?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında son zamanlarda yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Ev sahibi depozitodan boya masrafı kesintisi yapabilir mi? İşte sorunun cevabı ve ayrıntılar...

Konya Şükran’da birinci etabın temeli atıldı

Konya’nın en büyük dönüşüm projelerinden biri olan Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 3. perde açıldı. 2 milyar TL üzerindeki bütçesi ile Türkiye’nin sayılı projelerinden biri olan projenin birinci etabının temel atma töreni gerçekleşti.

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mustafa Çukurlu, Şükran Çiçek ve Yusuf Yaşar ortaklığında kuruldu.

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Keser tarafından kuruldu.

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Halitoğulları ve İsmet Keser ortaklığında kuruldu.

Aktoros Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktoros Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükran Savcı tarafından kuruldu.

Yükselir Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselir Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seda Keser Yükselir tarafından kuruldu.

Özksr Yapı İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Özksr Yapı İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Keser tarafından kuruldu.

Antares Ofis Yönetimi E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antares Ofis Yönetimi E-Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Muradlı tarafından kuruldu.

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ağacan Bahadır, Dilara Akülke ve Tümer keser ortaklığında kuruldu.

Artin Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Artin Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Deniz Güney ve Sedat Keser ortaklığında kuruldu.

Şükran Keser Haberi

Şükran Keser

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üye seçimi hakkında açıklama yaptı.

Peker GYO Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa eden Yönetim Kurulu üyesi Bekir Murat Ögel'in yerine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca Şükran Keser'in seçilmesine, Şükran Keser'in Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesinin yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Peker GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak;
  
Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa eden Yönetim Kurulu üyesi Sn. Bekir Murat ÖGEL'in yerine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca Sn. Şükran Keser'in seçilmesine, Sn. Şükran Keser'in Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesinin yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına,

  oy birliği ile karar...