19 / 05 / 2024

Şükran Temur

Şükran Temur

Turkuaz Platform İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi, Şükran Temur tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ağustos 'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi, Aydınlıyolu Caddesi 'nde kuruldu.

Konut fiyatları seçimlerden sonra fırlayacak!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul danışmanı Murat Temur konut fiyatlarının seçimlerden sonra fırlayacağını söyledi.

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Temur tarafından kuruldu.

Konya Şükran’da birinci etabın temeli atıldı

Konya’nın en büyük dönüşüm projelerinden biri olan Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 3. perde açıldı. 2 milyar TL üzerindeki bütçesi ile Türkiye’nin sayılı projelerinden biri olan projenin birinci etabının temel atma töreni gerçekleşti.

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

Ekobir Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekobir Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Temur, Hüseyin Kır ve Mehmet Durgut ortaklığında kuruldu.

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mustafa Çukurlu, Şükran Çiçek ve Yusuf Yaşar ortaklığında kuruldu.

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

Mtrend Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtrend Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Taştemur ve Menderes Aysu ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş'ta 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldı!

AFAD İl Müdürü Tayfun Temur, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldığını söyledi.

Aktoros Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktoros Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükran Savcı tarafından kuruldu.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Şükran Temur Haberi

Şükran Temur

Turkuaz Platform İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi, Şükran Temur tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi, Aydınlıyolu Caddesi'nde kuruldu.


Turkuaz Platform İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A.)Her türlü iş makinası kiraya vermek, kiralamak, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörlere ait ihalelere girmek, makina kullanım operatörlük hizmetleri, servis hizmetleri vermek Her nevi motorlu nakil vasıtaları ve yedek parçalarının imali, alımı, satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, pazarlamacılığı ve ithali ve ihracı.Otomotiv aksam ve parçaları, lastikler, akümülatör, madeni yağlar, servis istasyonları açmak bunların aksesuar ve yedek parçalarının imali, alımı, satımı, pazarlamacılığı, ithali, ihracı. B.)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler...