29 / 04 / 2024

Şükrü Genç kimdir

Şükrü Genç kimdir

Sevgi ve Barış Teknesi’nde Ayazağalı kadınlarla bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar planları ve kentsel dönüşüm konusunda uyarıda bulundu.

Sarıyer'de üç mahalleye daha imar affı!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, mülkiyet sorunları ile ilgili olarak üç mahalleye daha imar affı olacağını açıkladı.

Kentsel dönüşüm Sarıyer'in en büyük eksikliği!

İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Halkın istemediği hiçbir projeye imza atmam, uygulamam. Dünyanın en güzel kenti olan Sarıyer'i halkla beraber yönetmeye devam edeceğiz" dedi.

Şükrü Genç: Sarıyer'de mülkiyet ve dönüşüm planlarımız tamam!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Mülkiyet sorunu ve yerinde dönüşüm konusunda her seçim öncesinde söz verilmiş, en ufak bir şey yapılmamış. Bizim planlarımız, altyapımız hazır, sorunu çözeceğiz. Kentten kopuk alanları kentle bütünleştireceğiz” dedi..

Şükrü Genç: Sarıyer'e toplam 124 park kazandırdık!

Yol, çevre düzenleme, gibi çalışmaların zaten belediyelerin zorunlu görevi olduğunu belirten Başkan Genç, “Ben bunları hizmetten saymıyorum. Önemli olan insan odaklı projelerle yaşam kalitesini artırmaktır. Bizim tüm projelerimiz insan odaklıdır” diyor.

Şükrü Genç kimdir?

50 yıllık Sarıyerli; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kimdir? Şükrü Genç ne zamandan beri Belediye Başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in biyografisi...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dr. Ahmet Genç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Genç kimdir? Dr. Ahmet Genç kaç yaşında? Dr. Ahmet Genç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

Hamza Yerlikaya kimdir?

Eski Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya kimdir? Hamza Yerlikaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamza Yerlikaya'nın biyografisi...

Şükrü Genç kimdir Haberi

Şükrü Genç kimdir

Sarıyer Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sevgi ve Barış Teknesi’nde Ayazağalı kadınları ağırladı. Sarıyer Belediyesi’ne 2014'te bağlanan Ayazağa ve Huzur Mahallesi’nde yaşayan kadınların sorunlarını ve taleplerini dinlemek için düzenlenen kahvaltıya Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay ve birim müdürleri de katıldı. Toplantıda kadınlarla bir araya gelen Başkan Şükrü Genç, imar planları ve kentsel dönüşüm konusunda halkı yanlış bilgilendirerek rant sağlamaya çalışan kesimler olduğunu belirtti. Halkı uyaran Başkan Genç, “Sizin yarınınız benim yarınım” diye konuştu.

HAKKIMIZI GERİ ALDIK

İmar planları ve kentsel dönüşüm konusunda, “Sizi kandırmaya çalışanlara itimat etmeyin” diye konuşan Başkan Genç konuyla ilgili olarak, “Bu insanlara kanmamanız gerekiyor. Yoksa bugüne kadar atılan adımların hepsi boşa gider. Her şey sizin elinizde. Biz büyük bir...