16 / 05 / 2024

şükrübey e5

şükrübey e5

Avcılar Şükrübey Metrobüs istasyonu civarındaki altgeçit inşaatına dün itibarıyla başlandığı belirtildi.

Şamlı Şükrü Bey Köşkü satılığa çıkarıldı!

İstanbul Büyükada'da 1860 yılında inşa edilen ilk Osmanlı köşkü satılığa çıkarıldı. Köşk için 10 milyon 500 bin TL isteniyor.

Happy Center Şükrübey Şubesi yenilendi!

Happy Center, Avrupa Yakası şubelerinden ŞÜKRÜBEY Şubesi’ni yenileyerek hizmete sundu. Çoğunluğu İstanbul’da olmak üzere Balıkesir, Bursa ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Happy Center , ŞÜKRÜBEY Şubesini yeniledi.

Ankara'da 2 katlı tarihi bina çöktü!

Ankara'nın Çubuk ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Hükümet Caddesi'nde, Çubuk Belediyesi’ne ait 2 katlı tarihi Ali Şükrü Bey Konağı'nda restorasyon çalışmaları yürütülürken kısmi çökme meydana geldi.

1989 yılında Kandilli'de tarihi köşk, turistik tesis yapılacak diye yıkılmış!

1989 yılında Kandilli'de, ''okul alanı'' olarak ayrılan, içinde tarihi Ali Şükrü Bey Köşkü'nün ve bir sarnıcının bulunduğu arsa, bir şahsa turistik amaçla kullanılmak üzere satılmış, köşkün duvarları ve sarnıç yıkılmış.

Avcılar - İETT Kampı metrobüs durağı 21 Eylül'de kapanıyor!

Avcılar Sosyal Tesisler (İETT Kampı) Metrobüs İstasyonu 21 Eylül 2014 Pazar gününden itibaren 45 gün süre ile hizmet veremeyeceğinden, yolcuların Şükrübey Metrobüs İstasyonunu kullanmaları gerekiyor.

Şükrü Genç kimdir?

50 yıllık Sarıyerli; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kimdir? Şükrü Genç ne zamandan beri Belediye Başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in biyografisi...

Kayseri'de Babük Bey ve Emir Şahap yapıları restore ediliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi' nin Yanıkoğlu Mahallesi' nde bulunan Babük Bey ile Emir Şahap yapılarını aslına uygun olarak restore ettireceğini belirtti...

Beyşehir Gölü Milli Parkı eko turizme kazandırılıyor!

Türkiye’nin en önemli milli parklarından olan Beyşehir Gölü Milli Parkı, eko turizmine kazandırılıyor. Bu yıl içerisinde milli park sahasında sürdürülebilir eko turizm planlamasının yapıldığı bildirildi....

Keçiören'de Emir Karatekin Bey Parkı açıldı!

KEÇİÖREN' in çehresini güzelleştiren hizmetlere imza atan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu defa Yayla Muhtarlık Binası ile Emir Karatekin Bey Parkı' nm açılışını yaptı...

Şükrü Kızılot: Yeni yılda Bursa'da konut ve arsa fiyatları yükselecek!

Vergi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Kızılot, Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından Hilton Otel'de düzenlenen toplantıda verdiği bilgilere göre, yeni yılda Bursa'daki konut ve arsa fiyatlarının çok yüksek olacağını söyledi..

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi'nde kampüs inşaatı sürüyor!

Hakkâri'de 2008 yılında hizmete açılan Hakkâri Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi'nde kampüs alanındaki inşaat çalışmaları devam ediyor. Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Ebubekir Ceylan, inşaat alanında incelemelerde bulundu..

Beyşehir Belediyesi İtfaiyesi, bölge itfaiye teşkilatı haline geliyor!

Hazırlanacak olan yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte artık bölge itfaiye teşkilatı haline gelecek olan Konya Beyşehir Belediyesi İtfaiyesinin, Beyşehir ile birlikte etrafındaki 5 ilçeye hizmet vermesi planlanıyor..

Şükrü Koçoğlu: Ankaralı müteahhitler dünyayı inşa ediyor!

Türkiye İnşaat Sanayicileri ve İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Şükrü Koçoğlu, Ankara'nın müteahhitlik sektöründe özel bir yeri olduğuna dikkat çekti. Ankara'nın son yıllarda inşaat sektöründe marka şehir haline geldiğini söyledi..

şükrübey e5 Haberi

şükrübey e5

İBB’den yapılan duyuruda Avcılar Şükrübey Metrobüs istasyonu civarında, Denizköşkler Mahallesi (Reşitpaşa Caddesi) ile Gümüşpala mahallelerini (Kuruçeşme Caddesi) E-5’in altından birbirine bağlayacak olan Kuruçeşme altgeçit inşaatına dün itibarıyla başlandığı belirtildi.


Trafik uyarısı


Reşitpaşa ile Kuruçeşme caddelerinin kesiştiği bölgede E-5 trafiğe kapatılacak. Avcılar-Küçükçekmece istikametinde araç trafiği yan yola yönlendirilecek. İlk etap çalışma 15 gün sürecek, inşaatın ikinci etabında ise E-5’in iki şeridi trafiğe açılacak, ancak bu kez 15 gün süreyle yan yol trafiğe kapatılacak. Bu 15 günlük sürede yan yol trafiği Gümüşpala Caddesi'ne verilecek. Kısacası, inşaat süresince bölgede trafik sıkıntısı yaşanacak. Mecbur kalmadıkça araçla...