02 / 05 / 2024

Şule Vural Alkan

Şule Vural Alkan

Olay Gazetesi yazarlarından Şule Vural Alkan bugünkü köşe yazısında yeşil alanların yapısal alana dönüşmesi konusuna değindi. Alkan, yazısında belediye başkanlarının ve okurlarının görüşlerine yer verdi...

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Vural tarafından kuruldu.

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alkan tarafından kuruldu.

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Alkan tarafından kuruldu.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki gayrimenkulünü 9 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Ankara Şule Çet Parkı açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mayıs 2018'de cinayete kurban giden Şule Çet'in anısına yapılan ve Şule Çet'in ismini taşıyan parkı törenle hizmete açtı.

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Şule Vural Alkan Haberi

Şule Vural Alkan

Altınşehir Mahallesi`nde imar planlamasında yeşillik ve park alanı olarak ayrılmış olan 16 bin metrekarelik alanımız Nilüfer Belediyesi`nce yapılmak üzereyken, projeye 10 bin metrekareden büyük olduğu için Büyükşehir Belediyesi tarafından el konuldu. Büyükşehir Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne giderek cami cemaatı için çay ocağı ve halka hizmet verecek bir kafeteryanın da projeye dahil edilmesi ricasında bulunduk, önerimiz olumlu karşılandı, ilk tasarı proje de bize verildi. Mahalle halkı ile yapılan toplantıda engelli vatandaşlara da hizmet verecek şekilde, etrafında yürüme ve koşu yollarının olduğu, içerisinde çay ocağının, halka açık kafeteryanın bulunduğu, sportif donanıma elverişli parkın yapılmasının çok büyük memnuniyet yaratacağı şeklinde karar alındı ve yazılı olarak müdürlüğe bildirildi. Ancak sonrasında yeni projeyi görünce hayal kırıklığına uğradık. 


Projede park alanının yaklaşık 4 bin metrekarelik kısmının...