18 / 05 / 2024

süleyman çoruh hazır ofis 2015

süleyman çoruh hazır ofis 2015

İSTANBUL'da merkezi lokasyonlarda nitelikli ofis alanları metrekare fiyatının 40 dolarlara kadar çıkması ve yoğun araç trafiği girişimciler için fırsata dönüştü. Hazır ofis konseptine olan talep pazarı son 10 yılda büyüdü.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Altın fiyatları için son dakika 'hazır olun' uyarısı! Büyük sıçrama için tarih verildi! 

Altın yatırımcılarının gözü kulağı altın fiyatlarındaki gelişmelerde. Haftanın son işlem gününde ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile altında yön belli oldu. Uzman isimlerden altın fiyatları için tarih geldi ve yatırımcılara hazır olmalarını söyledi...

Süleyman Soylu'dan dikkat çeken İstanbul depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin afetlere hazır hale gelmesi ve toplumun afet bilincinin her an yükseltilmesi için 2022'yi afet tatbikat yılı ilan ettiklerine dikkat çekerek bu senenin tatbikatlarla geçeceğinin altını çizdi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

80 ilin afet risk azaltma planlarının tamamlandığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm konusunda çağrıda bulundu. 

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi!

Türkiye Hazır Beton Birliği, yeni çevreci yaklaşımlar konusu ile ilgili olarak farkındalığı artırmak için “Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi” hazırladı.

Süleyman Soylu'dan mülkiyet sahiplerine kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul'un Afetlere Hazırlık Değerlendirme Toplantısı'na katılım sağlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarında, özellikle mülkiyet sahiplerinden biraz daha fazla gayret sarf etmelerini istediklerini dile getirdi.

Eminevim 300 milyon lira sermaye gücüyle uyum sürecine hazır!

TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen ve şirketlere 100 milyon Türk Lirası sermaye şartı getiren Tasarruf Finansman Kanunu’nun altı aylık uyum sürecine Eminevim 300 milyon TL sermaye gücüyle hazır olduğunu duyurdu.

Süleyman Soylu: Yapmamız gereken afetlere karşı tedbir almaktır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Biz hem depremin hem de diğer afetlerin etkisi altında kalan bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyayı değiştirmemiz mümkün değil, yapmamız gereken buna karşı tedbir almaktır." diye konuştu.

Süleyman Soylu: 18 bin 130 adet toplanma alanı belirledik!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, ""Afete Hazır Türkiye Projesi'yle 13 milyon kişiye ulaştık. İstanbul'da 3 bin, Türkiye genelinde ise 18 bin 130 adet toplanma alanı belirledik" dedi.

Süleyman Çetinsaya: Konut kampanyaları sektör temsilcilerini mutlu etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ''Konut piyasası açısından hareketliliğin azaldığı bir dönemde bankaların konut kredisi vade oranlarını aşağıya çekmesi konut alımını kolaylaştıracağı gibi biz sektör temsilcilerini de mutlu etti'' diye konuştu.

Süleyman Soylu: Van'da 700 konut ağır hasarlı!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "250 konut ve 300 ahır yıkıldı, 700 konutta da ağır hasar var" dedi...

Moody's: Türk İslami bankacılık sektörü hızlı büyümeye hazır!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türk İslami bankacılığının yavaş başlangıç sonrasında hızlı büyümeye hazır olduğunu açıkladı.

süleyman çoruh hazır ofis 2015 Haberi

süleyman çoruh hazır ofis 2015

Levent, Maslak gibi iş dünyanın gözde adreslerinde yer alan lüks plazalarda sunulan hazır sanal ofis konseptine olan talep pazarı son 10 yılda yüzde 320 büyüttü. İstanbul'un trafik çilesinden bıkan ve müşterisine yakın olmak isteyen şirketlerin ter cih ettiği hazır ofislerin yanı sıra düşük maliyetle prestijli bir iş adresi edinmek ve sekreterlik hizmeti almak isteyen yeni girişimcilerin tercihi sanal ofislerin sayısı her geçen gün artıyor. Hazır ofislerde kişi başı aylık kira ücreti 350 dolar seviyesinde bulunurken, sanal ofis Nata İncek Konutları Mogan Gölü manzaralı lerde bu rakam 79 dolara kadar düşüyor. 


Türkiye'deki sanal ve hazır ofisleri hayata geçiren ilk yerli şirket olan Plaza Cubes'ün Ortağı Süleyman Çoruh, hazır ofisleri ağırlıklı olarak hizmet sektöründe çalışanların, yazılımcıların ve avukatların tercih ettiğini belirtti. Uzun...