14 / 05 / 2024

Süleymaniye Camiinin değeri kaç lira

Süleymaniye Camiinin değeri kaç lira

Emlak Vergisi Kanunu gereğince 1973'te Süleymaniye Camii'ne 1,5 milyar lira değer biçilmiş. Süleymaniye Camii, bu değeriyle Ayasofya Müzesi ile Fatih ve Sultanahmet camilerini geride bırakmış. Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Mızrak'ın haberi.

Big Mac endeksine göre TL'nin dolar karşısında değeri ne kadar olmalı?

The Economist dergisi tarafından yayımlanan ve ismini de ünlü hamburger Big Mac’ten alan Big Mac endeksine göre 2024 yılının Ocak ayında Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değeri olması gerekenden yüzde 14,83 daha az...

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Meydan Başakşehir'in değeri 5 milyar 650 milyon TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Meydan Başakşehir projesinin 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Söz konusu projenin değeri 5 milyar 650 milyon TL'yi geçti...

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. ve 2. Kısımların toplam değeri 3 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap projesinin 1. ve 2. Kısımların değerini açıkladı. İşte o rakamlar... 

Halk GYO Fatih Binası'nın değeri 86 milyon TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Fatih Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 86 milyon TL'yi aştı.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Çelik sektöründe katma değeri yüksek ürünler ihraç edilecek!

Çelik sektörünü buluşturan en büyük organizasyonlardan biri olan SteelOrbis 2023 Güz Konferansı ve 89’ncu IREPAS toplantısı, Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) iş birliği ile İstanbul'da düzenlendi. ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Aslan, çelikte katma değeri yüksek ürünlerin ihraç edileceğini söyledi.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın değeri 4.7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın değerini açıkladı. İşte Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın son dakika değeri...

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri 3 milyar lirayı aştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değerini açıkladı. Peki Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri ne kadar oldu? Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım nerede? 

Türk Lirasının reel değeri mayıs ayında yüzde 1,88 geriledi!

Merkez Bankası verileri kapsamında reel efektif döviz kuru endeksi mayısta, TÜFE bazında nisandaki 59.03 seviyesinden 57.92 bandına geriledi. Böylece mayısta TL’nin reel değeri yüzde 1,88'e indi.

Emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor?

Mart başında başlayan emlak vergisinin ilk taksidini ödeme süresi yarın sona eriyor. Peki emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor? 

Süleymaniye Camiinin değeri kaç lira Haberi

Süleymaniye Camiinin değeri kaç lira

İstanbul'da 1973 yılında Emlak Vergisi Kanunu gereğince, tarihi eserlere kıymet biçilmesi şart koşulmuş. En yüksek kıymet biçilen tarihi yapıt, bir buçuk milyar lira ile Süleymaniye Cami ve külliyesi olmuş.


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Süleymaniye Camii, 1,5 milyar liralık değeriyle Fatih Camii, Ayasofya Müzesi ve Sultanahmet Camii'ni de geride bırakmış... 


İstanbul'un diğer kültür hazinelerine ne kadar değer biçilmiş?.. Öğrenmek için...