29 / 07 / 2024

süleymanpaşa kaçak yapı yıkımı

süleymanpaşa kaçak yapı yıkımı

1 Ocak 2016 tarihinden 1 Mayıs 2016 tarihine kadar yapılan İmar denetimleri sonucu, 51 adet İmar Kanuna aykırı yapı tespit eden Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri kişiler haklarında yasal işlem başlattı.

Resmen açıklandı! O ildeki kaçak yapılar tek tek yıkılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hatay Valisi Mustafa Masatlı imzasıyla duyurulan bildiride, Hatay'daki kaçak yapıların tek tek yıkılacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili olarak aktarılan detaylar ve Hatay Valisi Mustafa Masatlı imzasıyla yayımlanan açıklama...

Arda Turan’ın annesi Yüksel Turan'a kaçak yapı cezası! 

Çiçeği burnunda teknik direktör Arda Turan'ın büyüdüğü Bayrampaşa'daki baba evinde kaçak yapılaşmaya gidildiğinin ortaya çıkmasının ardından anne Yüksel Turan'a dava açılmıştı. 5 yıl hapsi istenen Yüksel Turan'ın 10 ay hapse mahkum edilmesine karar verildi.

'Gözyaşlarına bakmayacağız' diyen Bakan Özhaseki bütün kaçak yapıları yıkacaklarını açıkladı!

Bakan Özhaseki, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, tüm kaçak yapıları yıkacaklarını söyledi.

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Süleymanpaşa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Süleymanpaşa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 sosyal konut projesi...

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Bornova Belediyesi'nden kaçak yapı temizliği!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Yakaköy Mahallesinde 2B arazileri üzerinde inşa edilmiş olan kaçak yapıların yıkımına ilişkin kamuoyunda sıkça sorulan soruları cevapladı.

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.

süleymanpaşa kaçak yapı yıkımı Haberi

süleymanpaşa kaçak yapı yıkımı


Süleymanpaşa Belediyesi İmar Kanununa aykırı bina, konteynır ve baraka gibi yapıların mühürlenmesi ve yıkımlarına devam ediyor.

1 Ocak 2016 tarihinden 1 Mayıs 2016 tarihine kadar yapılan İmar denetimleri sonucu, 51 adet İmar Kanuna aykırı yapı tespit eden Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri kişiler haklarında yasal işlem başlattı.

Süleymanpaşa ilçe sınırlarında her türlü kaçak yapı ile mücadele eden Süleymanpaşa Belediyesi İmar ve Çevre Denetim ekipleri, kaçak yapılara anında müdahale ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin tespiti ya da vatandaştan gelen şikayetleri değerlendiren ekipler, kaçak yapılar hakkında aynı gün işlem yapılıyor.

MÜHÜRLEMENİN AKABİNDE YASAL İŞLEMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

3194 sayılı İmar Kanunun 32. Maddesi (ruhsata tabi olduğu halde ruhsatsız olarak yapılan yapı ve eklentileri kapsar) ve 775 sayılı gecekondu kanununa göre(imar ve yapı işlerini düzenleyen mevzuata ve genel hükümlere bağlı kalınmaksızın,...