14 / 05 / 2024

Süleymanşah Anadolu Lisesi yurdu ne zaman açılacak

Süleymanşah Anadolu Lisesi yurdu ne zaman açılacak

Geçtiğimiz haftaları içerisinde yatırım daire başkanlığından gelen ekipler Süleymanşah Anadolu Lisesi yanında bulunan yurt için incelemelerde bulunmuşlardı. Planlanan projenin tamamlanma hedefi ise 2016­-2017 dönemi olduğu belirtildi.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

TOKİ, Batman'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın Balıkesir'deki Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden depreme dayanıklı olarak inşa edilecek...

Süleyman Soylu: Van'da 700 konut ağır hasarlı!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "250 konut ve 300 ahır yıkıldı, 700 konutta da ağır hasar var" dedi...

Kocaeli Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temelini attı.

Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi tamamlanıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı son sürat devam eden ve bitme aşamasına gelen Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemer yaptı.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çökme tehlikesi!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin etrafındaki AVM ve rezidans inşaatı sürüyor. D Blok’taki öğrenciler temel atma çalışmaları yüzünden korktuklarını ifade etti. 

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

Kadıköy Anadolu Lisesi'nin pansiyon binası yıkılıyor!

Kadıköy Anadolu Lisesi'nin pansiyon binası yıkılıyor. Bu süreçte yatılı öğrencilerin okuldan ayrılmaması için veli ve mezun bağışları ile 300 kişilik prefabrik yatılı binası yapılacak..

Aydın Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi'nde inşaat sürüyor'

Aydın’ın Köşk ilçesinde yapımı süren Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Adana'daki Gaziköy Çok Programlı Anadolu Lisesi kapatılacak mı?

Adana'da bulunan Gaziköy Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin kapatılmasının söz konusu olup olmadığı TBMM'de konu oldu. CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, konuya ilişkin önerge hazırladı..

Süleymanşah Anadolu Lisesi yurdu ne zaman açılacak Haberi

Süleymanşah Anadolu Lisesi yurdu ne zaman açılacak

Geçtiğimiz haftaları içerisinde yatırım daire başkanlığından gelen ekipler Süleymanşah Anadolu Lisesi yanında bulunan yurt için incelemelerde bulunmuşlardı. 2016 yatırım programına alınması planlanan projenin tamamlanma hedefi ise 2016­-2017 dönemi olduğu belirtildi.



Orhangazi’nin en çok konuşulan binalarından olan ve Eski Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz döneminde Huzur Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yapılması planlanan ancak maddi yetersizliklerden dolayı tamamlanamayan bina yurt oluyor. Geçtiğimiz yıllar içerisinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yurt olması için devir edilen bina ile ilgili hasar tespit çalışmaları sürüyor. Binanın 2015­-2016 döneminde tadilat çalışmalarının başlaması hedefleniyor. Geçtiğimiz yıllarda binanın yurt binasına çevrilmesi için girişimlerde bulunan Orhangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Milli Eğitim Bakanlığı’ndan olumsuz rapor çıkmıştı. Sebep olarak ise binanın restore edilmesinin maliyetli olduğu gerekçesi ile huzurevi binası geri iade edilmişti....