07 / 05 / 2024

Sultanbeyli Camii Kent Meydanı Ve Katlı Otopark İnşaatı yapım işi ihalesi

Sultanbeyli Camii Kent Meydanı Ve Katlı Otopark İnşaatı yapım işi ihalesi

Sultanbeyli Camii, Kent Meydanı ve Katlı Otopark İnşaatı yapım işi ihalesi yarın saat 10:30 'da M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No: 62 Kat:3 Merter Güngören adresinde gerçekleştirilecek...

Sultanbeyli'nin tapu sorunu tarihe karıştı!

Sultanbeyli Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçenin tapu sorununun tarihe karıştığını söyledi.

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dursun, Ahmet Dursun, Cemal Dursun ve Göksel Özhan ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Kuzey Ankara Kent Girişi'ne 5 ticaret merkezi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sultanbeyli'ye yeni otopark!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultanbeyli Belediyesi, Merkez Camii, meydan genişlemesi ve katlı otoparkın ardından Sultanbeyli’ye bir otopark daha kazandırıyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi ihalesi 11 Ekim'de!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Ekim'de yapılacak. 

Sultanbeyli'ye ikinci meydan geliyor!

Sultanbeyli, Kent Meydanı’ndan sonra ikinci meydanına daha kavuşuyor. Yeni meydan için çalışmalar son sürat sürüyor.

Sultanbeyli’ye bin 100 kişilik cami!

Sultanbeyli’nin vizyon projeleri arasında yer alan Merkez Camii projesi 4 Katlı Otopark ve Meydan Genişletme projesi tamamlanmak üzere...

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Amasya Suluova Kent Meydanı için düğmeye basıldı!

Kent Meydanı ve Camii Projesi kapsamında Suluova Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan elektrik trafosunu yıkmak için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Abdurrahman Dede Camii ve Türbesi restore ediliyor!

Kent merkezi ve ilçelerde sürdürülen restore çalışmaları kapsamında tarihi tekrar gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde yer alan Abdurrahman Dede Camii ve Türbesindeki restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Ordu Gürgentepe Merkez Cami ve Kent Meydanı açıldı!

Gürgentepe ilçesi bugün önemli günlerinden birine daha imza attı. İlçede Merkez Camii ve Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kent Meydanı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Arnavutluk Ethem Bey Camii restore edilecek!

TİKA, Arnavutluk Diyanet İşleri Başkanlığı İşbirliğiyle, başkent Tiran'ın sembollerinden Ethem Bey Camii'nin restorasyon projesini de gündeme aldı. 19’uncu yüzyılda inşa edilen cami, uzun yıllar müze olarak kullanılsa da 26 yıldır ibadete açık.

Ankara Ulus Tarihi Kent Merkezi'nde restorasyon yaptırılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ İlçesi Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı içerisinde Hacıbayram Camii çevresinde bulunan 2 tarihi yapının Yeni Yapı-Rölöve-Restitüsyon-Restorasyon ve Rekonstrüksiyonu yaptırılacak.

Sultanbeyli Camii Kent Meydanı Ve Katlı Otopark İnşaatı yapım işi ihalesi Haberi

Sultanbeyli Camii Kent Meydanı Ve Katlı Otopark İnşaatı yapım işi ihalesi


Sultanbeyli Camii, Kent Meydanı ve Katlı Otopark İnşaatı yapım işi ihalesi yarın İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No: 62 Kat:4 Merter adresinde gerçekleştirilecek. İhale saati 10:30 olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için