27 / 04 / 2024

sultanbeyli tapu sorunu

sultanbeyli tapu sorunu

Sultanbeyli’de nitelikli yapıların sayısı hızla artmaya devam ediyor. Tapusuna kavuşan vatandaşların birçoğu konutlarını dönüştürüyor.

Sultanbeyli'nin tapu sorunu tarihe karıştı!

Sultanbeyli Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçenin tapu sorununun tarihe karıştığını söyledi.

Sultanbeyli’de ilk tapular verildi!

Hisseli parsellerde tebligatları yapılan hak sahiplerinden, ilk müracaat yapan vatandaşlar imarlı tapularını aldı.

Sultanbeyli’nin tapu sorunu çözüldü!

İstanbul Sultanbeyli’nin yüz yıldır beklediği gün geldi. Hisseli parsellerle ilgili senelerdir verilen mücadele meyvesini verdi ve bugün ilk tebligatlar hak sahiplerine teslim edildi.

Sultanbeyli'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, İstanbul'un Sultanbeyli ilçesindeki 40 yıllık sorunu çözüme kavuşturduklarını söyledi. 

Sultanbeyli’deki 200 bin kişinin tapu sorunu çözülüyor!

İmar barışı paketinde de yer alan Sultanbeyli tapu sorunu çözülüyor. Belediye Başkanı Keskin, "Tapusu Sultanbeyli Belediyesi’ne geçen kişilerin tapuları, yerlerini karşılaması halinde kendilerine bedelsiz devredilecek. Eğer eksik kısım var ise bu kısım için bedel alınacak" dedi...

Sultanbeyli mülkiyet sorununa neşter!

İmar barışının da düzenlendiği yasa tasarısı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. İstanbul Sultanbeyli'de tapu maliki ile fiili kullanıcının farklı kişiler olması nedeniyle geniş bir alanı kapsayan mülkiyet sorunu da tasarı ile çözülüyor. Bu durum 200 bin kişiyi doğrudan ilgilendiriyor...

Sultanbeyli'deki mülkiyet sorunu çözülüyor!

Sultanbeyli'deki mülkiyet sorununun çözülmesi amacıyla, fiili kullanıcıların, kullandıkları bu alanları satın almalarına imkan sağlanacak..

Sultanbeyli’nin 100 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sultanbeyli Belediyesi’ni ziyaret etmesinin ardından 920 dönümlük hisseli alanın takas işlemi gerçekleştirildi ve 400 dönüm daha tapu devri için uzlaşma tutanağı imzalandı. 

Sultanbeyli'nin tapu ve imar sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Sultanbeyli ilçesinin sorunlarını meclis gündemine taşıdı. Tanal TBMM toplantısında Sultanbeyli'nin imar ve tapu sorununun halledilmediğini dile getirdi.

Sultanbeyli Belediyesi'nden mülkiyet açıklaması!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti ve yapılan tapu devir merasimi sonrasında oluşan soru işaretlerini gidermek için yeni bir açıklama yaptı...

Sultanbeyli'nin tapu sorunu çözüldü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli'deki tapuların önemli bölümünün Sultanbeyli Belediye Başkanlığı'na saat 16.30 itibarıyla devredildiğini belirterek, "Bu tapular, inşallah şimdi hak sahiplerine aktarılacak" dedi

Sultanbeyli'de tapular sahiplerine dağıtılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bugün Sultanbeyli'de Sultanbeyli Gölet, Su Oyunları Gösteri Merkezi, Spor ve Sosyal Tesisleri’nin açılışına katıldı. Sultanbeyli tapu sorunuyla ilgili açıklama yaptı...

İdris Güllüce Sultanbeyli'deki tapu konusuna açıklık getirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce: "Ben 13 parsel daha imzaladım. Sultanbeyli'de bir vatandaşın elinde çok büyük bir oranda ortak kullanım alanları tapusu var. Bu ortak kullanım alanları tapusu belediyenin eline geçmedikçe o da tapu veremiyor."...

Sarıyer'deki 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 yıllık tapu sorunu çözüldü: İBB tarihinin en büyük satış kararı!

Sarıyer'in 10 mahallesinde yaşayan 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 senelik tapu sorunu çözüme kavuştu. Peki vatandaşlar tapularını nasıl alacak? İşte ayrıntılar...

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! Hak sahipleri tapularına kavuştu!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Çamlık Mahallesi’nin 40 yıllık tapu sorununa resmen neşter vuruldu. Tapular hak sahiplerine verildi. İşte ayrıntılar...

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Aksaray'daki tapu sorunu meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Aksaray'ın Bahçesaray ve Kırımlı Mahallelerinde yaşanan tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Iğdır'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Iğdır'da 40 yıla aşkın süredir yaşanan tapu kirizi Vali ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim'in araya girmesiyle çözüldü.

İzmir Sarnıç'ta tapu sorunu ortadan kalktı!

Gaziemir Sarnıç’taki araziler için rayiç bedel tespiti gerçekleşti. Buna göre; arazilerin metrekare birim fiyatı 700 TL ile 1000 TL arasında olacak.

Pendik Çınardere Mahallesi'nin imar sorunları çözüme kavuşuyor!

Çınardere Mahallesi Keltepe Mevkii'nde 40 senedir devam eden tapu sorunu ortadan kalkıyor. 

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Şehit ailesinin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Sivas'ta satın aldığı evin tapusunu müteahhit ile yaşadığı sorun nedeniyle alamayan şehit ailesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yardımıyla tapusuna kavuştu. 

sultanbeyli tapu sorunu Haberi

sultanbeyli tapu sorunu

Son dönemlerde yatırımlarla hızlıca kalkınan Sultanbeyli’de nitelikli yapıların sayıları da hızla artmayı sürdürüyor. 

Sultanbeyli Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; 2009'da göreve gelen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in ilçeye kazandırdığı TEM Bağlantı Yolları Sultanbeyli’de gelişimin ilk adımı oldu. 

Bu hizmetten sonra ilçenin kapıları dünyaya açıldı. TEM Bağlantı Yollarının açılmasıyla beraber ilçede nitelikli konutların sayısında hızla artış yaşanırken diğer taraftan da birçok firma genel merkezini Sultanbeyli’ye taşıdı. Ayrıca 2B ve hisseli parsellerin sorunu da çözülünce Sultanbeyli’de büyük bir değişim yaşandı. Tapusuna kavuşan vatandaşların birçoğu konutlarını dönüştürmeyi de sürdürüyor. 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "İlçemizde nitelikli konutların sayıları hızla artıyor. Tapu sorunu artık Sultanbeyli’nin önünde bir engel değil. Haliyle tapusunu alan hemşehrilerimiz ruhsatlı güvenli yapılarını yapmaya başladılar" diye konuştu. 

Türkiye’deki deprem gerçeğinin...