04 / 05 / 2024

Sultans Suites istanbul

Sultans Suites istanbul

Kuveyt’in en büyük gruplarından biri olan Murabahat Gayrimenkul, Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını kısa ve uzun dönemli kiralama şeklinde ''Sultan's Suites'' markası altında topladı. 

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da Temmuz'da teslim avantajı!

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da 1+0 ve 1+0 suit satışları devam ediyor. Projede Haziran teslim avantajı sunuluyor.

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, The Superior Suites ve  Cer İstanbul'da yaz kampanyası başlattı...

The Superior Suites Kordon İstanbul’dan 20 yıl boyunca kira garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul” için ön talep toplanmaya başladı. Proje yatırımcılarına 20 yıl kira garantisi sağlamayı hedefliyor. 

Kordon İstanbul The Superior Suites fiyat listesi 2020!

Kordon İstanbul The Superior Suites fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Kordon İstanbul The Superior Suites fiyat listesi 2020 ve proje detayları...

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Hayat Tepe Suites'te iç dekorasyon çalışmaları başladı!

ÖZAK GYO'nun istanbul Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Arsenal Divan Suites İstanbul G-Plus'ı tercih etti!

Arsenal Spor Kulübü, Türkiye’de yaptığı konaklama sırasında Divan Suites İstanbul G-Plus’ı tercih etti. Arsenal, Türkiye’de konaklama tercihini Divan Suites İstanbul G Plus’ dan yana kullandı.

Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi, Mohamad Kahil, Fahad N F M Albannay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Anthill Residence'ta kuruldu.

Güneşli'de benzersiz bir proje: Divan Suites İstanbul G-Plus

Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul'un yükselen yatırım merkezi Güneşli'de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites istanbul G-Plus, 120 Standart Oda, yer alıyor.

Clarıon Hotels Suites İstanbul, Şişli'de hizmete girdi!

Clarıon Hotels Suites İstanbul, Şişli'de hizmete girdi. Choice Hotels Başkan Yardımcısı Mark Pearce, Türkiye'deki ilk Choice markasını,İstanbul' da açıyor olmaktan ötürü çok heyecanlı olduklarını belirtti.

Clarion Hotels Suites İstanbul Şişli'de açılıyor!

Clarion Hotels Suites İstanbul, şehrin kalbi Şişli’ de, dünyanın önde gelen otel zinciri Choice Hotels International’ ın en üst segmenti olan Clarion markası ile Türkiye’ ye geliyor.

İstanbul İnn Bomonti Suites'te anahtar teslim! 525 bin TL'ye 2+1!

İstanbul İnn Bomonti Suites'te yer alan 100 metrekare alana sahip son dairenin fiyatı 525 bin lira olarak belirlendi. Proje Nişantaşı'na arabayla 2 dakika mesafede yer alıyor...

Park Suites İstanbul Esenyurt projesi resimleri!

Park Suites İstanbul Esenyurt projesi resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ersa İnşaat firmasının yeni projesi Park Suites İstanbul Esenyurt'ta devremülk projesi olarak hayata geçiriliyor...

Sultans Suites istanbul Haberi

Sultans Suites istanbul

2008 yılından beri Türkiye pazarında faaliyet gösteren Murabahat Gayrimenkul, Ataköy’deki Sultan’s Suites örnek dairelerini tanıttı. 

MRESCO Türkiye Group CEO’su Oya Zingal; ''Buradaki dairelerimizi kısa ve uzun dönemli kiralama şeklinde Sultan's Suites markası adı altında işletecegiz. Gelen ilgiden çok memnunuz. Orta Doğu'da ve Türkiye'de Sultan's Suites markasını duyurduk. Projelerimizle turizm sektöründe önemli yeniliklere imza atacağız.’’ diye konuştu.

Projenin çok ses getiren özelliğinin ‘Kısa ve uzun dönemli kiralama’ olduğunu söyleyen Zingal, ‘Bizden daire alan yatırımcı anahtarını bize veriyor, ihtiyaçlarını karşılıyoruz, bakıyoruz ve daire sahibi adına işletiyoruz. Ev sahibi belirli zamanlarda kalabiliyor, diğer zamanlarda gelir elde ediyor. Evini al, bekçisi biz olalım’ açıklamasında bulundu.

Sultan’s Suites projesinde anne, baba ve çocuklar için de yenilikçi imkanlar yaratıldığını söyleyen Zingal; özellikle çocuklar düşünülerek tasarlanılan oyun odaları, ailelerin...