17 / 05 / 2024

suluova altyapı son durum

suluova altyapı son durum

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Hürriyet Mahallesi Altınbaşak Sokakta yürütülen kanalizasyon altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerimizden bilgi aldı.

Kamu personel alımı 2023! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, aktifte birçok kamu kurumu işçi veya memur alımı gerçekleştirecek. Peki Eti Maden personel alımı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte kamu ilan Nisan 2024! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale Boğazı'nda gemi geçişleri askıya alındı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Son dakika gelişmesi...

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? Bakan Uraloğlu, tek tek açıkladı! Dev projede son durum! 

Kanal İstanbul projesi ile ilgili son durum merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? 

Üç şehre son dakika müjdesi! Bakanlık resmen açıkladı, yüzde 95'i tamam!

Üç şehre son dakika müjdesi geldi... Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığıresmen açıkladı, yüzde 95'i tamamlandı. Acilen bu detaylara bakın...

İstanbullular dikkat! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'ndaki son durumu Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesindeki son durumu paylaştı. İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Bugün son gün! İhmal edenin canı çok sıkılır

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının düzenlemeleri kapsamında kış lastiği uygulaması  bugün son gün. 1 Aralık'ta başlayacak olan kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'a kadar devam edecek.

Bakanlık duyurdu! Son 2 gün: OGS'den HGS'ye nasıl geçiş yapılır?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, köprü ve otoyollarda OGS’den HGS’ye geçişler için son tarihin 31 Mart olduğunu vurgulayarak, HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığını anımsattı.

suluova altyapı son durum Haberi

suluova altyapı son durum


Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Hürriyet Mahallesi Altınbaşak Sokakta yürütülen kanalizasyon altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerimizden bilgi aldı.


Hürriyet Mahallesi Altınbaşak Sokakta yürütülen Kanalizasyon Altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Fatih Üçok, ekiplerimizden bilgiler aldı.


En iyi hizmeti üretip sunabilmek için çalışmaların gece gündüz sürdüğünü belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Hemşehrilerimizin refahını, huzurunu, mutluluğunu ve geleceğini düşünüyor, kalıcı hizmetlere önem veriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi şehrimiz ve hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layık. Biz de, hemşehrilerimize layık olmak, cadde ve sokaklarıyla ‘Daha Modern Bir Suluova’ inşaa etmek için çalışmalarımıza belirlenen programlar dâhilinde tüm hızıyla devam ediyoruz.” Dedi.


Suluova...