19 / 05 / 2024

SunExpress 2015 hatları

SunExpress 2015 hatları

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa 'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya 'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak.

Banliyo hatlarının 2016'da bitmesi planlanıyor!

Hızlı tren çalışmaları nedeniyle durdurulan banliyö hatları aradan uzun süre geçmesine rağmen çalışmaya başlamadı. Bakanlık, ilgili firmaya Haziran 2015'te bitmesi gereken hatların tamamlanması için ek süre verdi.

Şehir Hatları sefer iptali 1 Şubat 2015!

Şehir Hatları'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre; Lodos nedeniyle Adalar-Kabataş, Adalar-Bostancı, Kadıköy-Eminönü, Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş ile Anadolu Kavağı-Sarıyer (ring) yönündeki tüm seferlerin iptal edildiği belirtildi.

İstanbul'da bu yıl açılacak metro hatları hangileri?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl açılacağı duyurulan metro hatları hangileri? İstanbul'da 2015 yılında hizmete açılması planlanan metro hatları hangi ilçe ve mahallelerden geçecek? İşte 2015 metrolarının durakları, istasyonları...

Kocaeli'deki banliyö hatları ne zaman açılacak?

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman’ın yılsonunda açılacağını duyurduğu banliyö hatları için verilen sözler tutulmadı. Hattın ne zaman açılacağı halen belirsizliğini koruyor. Ancak Karaman, seferlerin 2015’den önce başlayacağında ısrarlı.

Enerji nakil hatlarının binalara getirilmesi UEDAŞ'a ait!

İnegöl Elektrikçiler Odası Başkanı Yakup Ulama, EPDK'nın aldığı kararla 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren enerji nakil hatlarının binalara getirilmesi işleminin tamamen UEDAŞ'a ait olacağını belirtti.

SunExpress 16 yeni noktaya daha uçacak!

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa 'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya 'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak.

SunExpress Türkiye'nin 15 şehrini Avrupa'nın 65 noktasına bağladı!

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa 'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya 'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak.

Şehir Hatları, kış tarifesine geçiyor!

Şehir Hatları, kış tarifesine geçiyor. Yeni eğitim öğretim yılının ilk günü olan 15 Eylül'de başlayacak olan kış tarifesi, 31 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerli olacak.

Pendik-Gebze ve Kazlıçeşme-Halkalı banliyö hatları 2015 sonunda tamamlanacak!

En kritik banliyö hatlarından olan Pendik-Gebze ve Kazlıçeşme-Halkalı banliyö hatlarındaki çalışmanın ne zaman biteceği merak konusu oldu. Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri, hatların 2015 yılı sonunda tamamlanmasını beklediklerini açıkladılar.

Ekrem Demirtaş: SunExpress İzmir'den yeni şehirlere doğrudan uçmalı!

SunExpress'ten 2015 için İzmir'e büyük müjde geldi. SunExpress'in Genel Müdürü Paul Schwaiger, gelecek yaz İzmir'den Londra, Brüksel, Milano, Moskova, Marsilya, Toulouse ve Bakü şehirlerine doğrudan sefer düzenleyeceklerini açıkladı.

Trendist Ataşehir Evleri! 258 bin TL'ye, 2015 sonu teslim!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan konutların fiyatları 258 bin TL 'den başlıyor. Trendist Ataşehir Evleri kapsamında dairelerin 2015 senesinin sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor

Antteras Beylerbeyi satış ofisi! Teslimler 2015'te!

Antteras Beylerbeyi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Anadolu Yakası Üsküdar Beylerbeyi'nde yer alan Antteras Evleri kapsamında konutlar 2015 senesi içinde sahiplerine teslim edilecek

Terra Ataşehir ile dönüşüm başladı! Teslimler Haziran 2015!

İstanbul'un önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri Terra Ataşehir'de eski yapıların dönüşümü için yıkımlar başlatıldı. Yıkım ve hafriyat çalışmalarının hızla başladığı projede teslimler Haziran 2015'te yapılacak...

SunExpress 2015 hatları Haberi

SunExpress 2015 hatları

SunExpress'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket 2015 yaz sezonunda, Antalya'dan yurt dışına gerçekleştirdiği 38 destinasyonun arasına, tarifeli olarak Paris CDG, Strazburg, Lyon, Nantes, Cenova, Memmingen, Kopenhag, Lüksemburg, Amsterdam ve Stokholm'ü, charter olarak da İzlanda'da Keflavik, Kosova'da Priştina, Polonya'da ise Gdansk, Kattowice, Krakow, Poznan, Szwederowo ve Varşova'yı ekleyecek. Böylece Antalya'dan 12 ülkede 48 dış hat noktasına haftada 267 uçuş gerçekleştirilecek.


Şirket, İzmir'den mevcut 30 yurt dışı hattının yanı sıra yaz sezonunda Belçika'da Brüksel, İtalya'da Roma ve Milano, Fransa'da Toulouse, Azerbaycan'da Bakü ve İngiltere'de Londra'ya da uçmaya başlayacak.


Fransa, Avusturya, Belçika, İsviçre, Almanya, Danimarka, Finlandiya, İtalya, Hollanda, Norveç, İsveç ve Azerbaycan'a tarifeli olarak, İrlanda ve Polonya'ya ise full charter olarak uçacak. olan SunExpress, İzmir'den 36 dış hat noktasına haftada 123 uçuş gerçekleştirecek.


SunExpress Genel...