03 / 05 / 2024

Sur Yapı Başkanı Elmas 2017 açıklaması

Sur Yapı Başkanı Elmas 2017 açıklaması

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas kötü geçen 2016 yılının ardından sektör hakkında açıklamalarda bulundu. Elmas "Eğer faizi yüzde 1'in altında tutmayı başarırsak, rekorun da rekorunu kırarız" diyor...

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da devre mülkler 180 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesindeki devre mülkler lansmana özel 180 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

ATEM Başkanı Akçam emlak ilanı platformları için talepte bulundu! Yüzde 5 ile 10 arasında artış yapılmalı!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, piyasa koşullarını göz önüne alınarak mülk sahiplerini de zor durumda bırakmadan ilan platform sayfalarındaki satılık veya kiralık ilanlar için maksimum yüzde 5 ile yüzde 10 oranında artış yapılmasına izin verilmesi gerektiğini kaydetti. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Sur Yapı Cevher'de yüzde 1.49 faiz, 120 ay vade imkanı! 2+1'ler 27 bin TL'den başlayan taksitlerle satışta!

Sur Yapı Cevher projesinde yüzde 1.49 faiz, 120 ay vade ve yüzde 20 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede yer alan 2+1'ler 27 bin TL'den başlayan aylık taksitlerle satışta. İşte merak edilen detaylar...

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zam açıklaması: Maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmalı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmasının gerektiğini vurguladı. 

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Sur Yapı Başkanı Elmas 2017 açıklaması Haberi

Sur Yapı Başkanı Elmas 2017 açıklaması

Sur Yapı Başkanı Elmas, hain darbe girişiminin sabahında, "Eğer bugün satabilirsek, sırtımız bir daha yere gelmez" demiş, o gün ve ertesi gün satılan birer evi de ülkesine güvenip ev almaya gelen müşterilerine hediye etmiş. Elmas, "Sektörün sırtı yere gelmedi, hatta rekor kırdık. Faizi %1'in altında tutarsak, 2017'de rekorun da rekorunu kırarız" diyor.


Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 16 Temmuz sabahı hiç uyumadan, Boğaz Köprüsü'nden direkt satış ofisine gittiğinde, "Eğer biz bugün konut satabilirsek, gayrimenkul sektörünün sırtı bir daha yere gelmez" demiş. O gün de ertesi gün de birer konut satılmış. Sur Yapı da ülkesine güvenen bu iki müşterisine, jest yapıp o konutları hediye etmiş. Altan Elmas şimdi, "Yüzümüz kara çıkmadı. Sektörün sırtı yere gelmedi. 2016'da rekorlar kırdık" diyor....