29 / 04 / 2024

Süreyya Sadi Bilgiç kanal istanbul

Süreyya Sadi Bilgiç kanal istanbul

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç'ten Kanal İstanbul açıklamasıPlan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Kanal İstanbul ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

Lojmanda kalamayan memurlara kira yardımı verilsin!

Kamu görevlilerinin barınma sorunu Meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, konuyla ilgili kanun teklifi verdi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o öneriler...

Asker, polis, jandarma ve diğer memurlara kira yardımı müjdesi!

CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, Meclis'te asker, polis, jandarma ve diğer memurlara kira yardımını gündeme getirdi. İşte Derici'nin o açıklaması...

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak! Çok gizli bilgi su yüzüne çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler küçük dilini yutacak

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak... Çok gizli bilgi sonunda su yüzüne çıktı... Devlet sırrı gibi saklanıyordu.. O rakamı görenler küçük dilini yutacak!..

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvuru detayları ve şartları nasıl?

Ticaret Bakanlığı, 15 sözleşmeli bilgi işlem personeli alımı yapacak. Başvuruların son tarihi 26 Haziran 2023 olarak belirlendi. İlgilenenler başvuru yapabilirler. İşte haber detayları..

EYT için AK Parti’den bir tarih daha verildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin merakla beklediği tarihle ilgili bir günde iki açıklama birden geldi. Bugün TBMM’de konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “EYT için benden tarih beklemeyin” derken, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Sadi Bilgiç ise tarih verdi.

20 bin TL’lik devlet katkısı almak için geç değil! Devlet katkısını en yüksek miktarda alın! İşte detaylar!

Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, BES’te en yüksek devlet katkısına dair bilgi verdi. İşte detaylar!

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Nur Zengin tarafından kuruldu.

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya    Ayaz tarafından kuruldu.

Podna Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Podna Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Lara Hekimoğlu, Bennu         Tunç Yaşar, Süreyya Güven  tarafından kuruldu.

Sg Güneş İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Sg Güneş İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şile’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Süreyya Güneş tarafından kuruldu.

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Men Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Men Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğacan Aksöz ve Edip Süreyya Aksöz ortaklığında kuruldu.

Süreyya Sadi Bilgiç kanal istanbul Haberi

Süreyya Sadi Bilgiç kanal istanbul

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak, "Çalışmalar sonucu İstanbul Boğazı'ndan geçen yıllık gemi trafiğinin günümüzde yaklaşık 50 bin mertebelerinde olduğunu, fakat önümüzdeki dönemde bölge ülkelerdeki gelişmeler dikkate alındığında 2070'e giden süreçte 86 bin mertebelerine ulaşacağı tahmin edilmektedir. İstanbul Boğazı'ndan geçen trafiğin yüzde 20'si tehlikeli, madde taşıyan gemilerden oluşmaktadır" diye konuştu.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, TBMM Genel Kurulu'nda Askerlik Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmeleri sürüyor. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç milletvekillerinin sorularını yanıtladı. 

"BOĞAZDAN GEÇEN TRAFİĞİN YÜZDE 20'Sİ TEHLİKELİ"

Kanal İstanbul ile ilgili olarak Bilgiç, "Çevre Etki Değerlendirmesi (ÇED) Raporunun hazırlanması amacıyla 2017 yılında yapılan etüt, proje işler kapsamındaki teknik çalışmalar...