17 / 05 / 2024

Suriyeli sığınmacılara hangi belediyeden kaç tır yardım gitti

Suriyeli sığınmacılara hangi belediyeden kaç tır yardım gitti

Esenler Belediyesi, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul'daki AK Partili ilçe belediyelerinin işbirliği ile Suriyeliler için başlatılan "Üşüyorum Yardım Edin!" Kampanyası'na 4 TIR dolusu yardım ile destek verdi.

A101 11-17 Mayıs yeni aktüel kataloğu! A101’de şimdi de dana kıyma, siyah çay, yoğurt, peynir ve balda indirim var!

A101 her hafta olduğu gibi bu hafta da merakla beklenen “Haftanın Yıldızları” aktüel kataloğunu resmi internet sitesi üzerinden yayımladı. Peki A101'de 11-17 Mayıs 2024 tarihlerinde hangi ürünler indirimde?

Kira sözleşmeleri hangi gerekçeler ile feshedilebilir?

Kiracı ile ev sahipleri arasında yapılan kira sözleşmelerinin nasıl sona erdirilebileceği ve nasıl feshedildiği vatandaşlar arasında merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, ev sahibi kira sözleşmesini hangi gerekçe ile feshedebilir?

1.5 milyon TL'ye sıfır hangi otomobil alınır?

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlar aralık ayındaki fiyatları mercek altına aldı. Peki 2024 yılına girmeden önce 1.5 milyon TL'ye sıfır hangi otomobil alınır? İşte detaylar...

Almanya'da evsizlerin sayısı yüzde 58 arttı!

Alman Evsizlere Yardım Federal Çalışma Grubu (BAG) tarafından açıklanan resmi verilere göre Almanya'da 2022 yılında evsizlerin sayısı yüzde 58 artış gösterdi. Ayrıca BAG'a göre bunun sebebi Ukrayna'dan gelen çok sayıda sığınmacının evsiz olması ve enflasyon...

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

Banu Sürek kimdir? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Banu Sürek ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışına neden gitti? Hangi bankada çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? İşte Banu Sürek ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yatırım liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz! Altın ve dövizde yükseliş sürecek mi? Hangi hisseler prim yaptı?

Yatırım liginde bu hafta en fazla kazandıran yatırım araçları altın ve döviz oldu. Borsa İstanbul ise haftalık bazda yüzde 2,68 oranında değer kaybıyla yatırımcılarını üzdü.

En ucuz kurbanlıklar nerede satılıyor? Hangi market zam oranını arttırdı?

 Migros ve A101 ve CarrefourSA gibi süpermarketlerin sattığı kurbanlıkların fiyatları gündeme düştü. Kurban bayramına az bir zaman kala vatandaşlar, en ucuz kurbanlık fiyatları hangi süpermarketlerde bulunuyor? Hangi market zam oranını en fazla artırdı? sorularının cevabını arıyor.

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

Rakamlar açıklandı! Kira artış oranı yüzde 807 oldu! O ilçelere resmen hücum ediliyor!

Mega kent olan İstanbul'da kira sorunu gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. İBB, sığınmacıların bulunduğu 15 ilçedeki kira artışlarını rakamlar ile duyurdu. İşte rakamlar!

Kamu işçisi zam oranı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesinden hangi rakam çıkacak? Tek tek açıklandı!

Kamuda görev alan 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde rakamlar peş peşe gündeme geliyor. Peki kamu işçisi zam oranı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesinden hangi rakam çıkacak?

Suriyeli sığınmacılara hangi belediyeden kaç tır yardım gitti Haberi

Suriyeli sığınmacılara hangi belediyeden kaç tır yardım gitti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ile İstanbul'daki AK Partili ilçe belediyelerinin işbirliği ile Suriyeliler için başlatılan "Üşüyorum Yardım Edin!" Kampanyası'nda toplanan yardımlar, düzenlenen törenle Şanlıurfa'daki mülteci kampına gönderildi. Maltepe Meydanı'nda gerçekleştirilen törene; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ve diğer ilçe belediye başkanları ile Ak Parti İlçe Başkanları katıldı.


Topbaş şoför koltuğuna oturdu


İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun konuşmasıyla başlayan program, Meydan'dan hareket eden tırların uğurlanmasıyla sona erdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bir tırın şoför koltuğuna oturarak tırı sürdü. Topbaş'ın yanına Başkan Babuşçu da oturarak, katılımcılara el salladı.


Esenler'den Suriyeli sığınmacılara 4 TIR yardım!

"Üşüyorum Yardım Edin!" Kampanyası kapsamında Esenler Belediyesi ve...