03 / 05 / 2024

suriyelilere toki konutu

suriyelilere toki konutu

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Suriyelilere vatandaşlık ve TOKİ'den konut verilmesi tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada "Önce kendi vatandaşımızın iş ve ev sorununu çözelim, sonra başkalarına bakalım." dedi.

Nurettin Canikli'den Suriyeliler'e ev açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye'ye sığınan Suriyelilere vatandaşlık hakkı verilmesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarına yerleştirilmesi hakkında Habertürk'e açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli'den Suriyeliler'e TOKİ'den konut verilmesine tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Madem Suriyelilere verilecek TOKİ konutları var idiyse, bu milletin asil evlatlarından bu zamana kadar niçin esirgenmiştir?" dedi.

Haluk Pekşen'den Suriyeliler'e konut tepkisi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'de bulunan Suriyeli mültecilere konut müjdesinde bulunması muhalefetin tepkisine neden oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen bu fikre karşı çıktı.

O ildeki 2 adet TOKİ konutu satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesinde yer alan iki adet konutu satıyor. Peki Muğla Menteşe'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

TOKİ konutu alanlar yaşadı! Vadelerde yüzde 50 indirim müjdesi geldi!

TOKİ’den konut alanlara çok sevinecekleri bir duyuru geldi. TOKİ’den konut almaya hak kazanan vatandaşlara müjdeyi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi.

Çankırı'da 9 TOKİ konutu için kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Çankırı'da inşa edilen 384 konuttan 9'u için yeniden kura çekimi yapıldı. Kurada ismi çıkanlar yeni evlerine kavuştu.

120 bin TOKİ konutu hızla hayata geçirilecek!

Hidroelektrik Santrallerinin Toplu Açılış Töreni"ne videokonferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu yıl 120 bin TOKİ konutunu hızla hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz'' dedi.

Erciş Ulupamir Mahallesi'ne 201 TOKİ konutu yapılacak!

Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, TOKİ tarafından Ulupamir Mahallesi'nde 201 konut yapılacağını açıkladı.

500 TOKİ konutu 6 ayda tamamlanacak!

Arnavutluk’ta 2019’da yaşanan deprem sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını verdiği 500 konutun inşaası için çalışmalara başlandı. Bakan Kurum, konutların 6 ay içerisinde tamamlanacağını müjdeledi.

Konya’ya yeni 1000 adet TOKİ konutu geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Çok ciddi başvurular aldık. 20 kat talep geldi. Konya'da 1000 konut için yeni talep toplamaya başlayacağız” diyerek, Konya’da yapılacak yeni Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutları müjdesini verdi…

Bekir Pakdemirli'den TOKİ konutu örneği!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, inşa edilecek TOKİ konutlarını tüm vatandaşların anlamasını sağlamak için bir örnekle açıkladı. Pakdemirli, ''Balıklara TOKİ yapıyoruz'' dedi.

İzmir'e 3 yılda 3 bin TOKİ konutu inşa edilecek!

İzmir Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, 2021 yılına kadar 3 bin TOKİ konutunun inşa edileceğini söyledi.

TOKİ 11 ildeki 60 konutu, 25 ildeki 265 iş yerini satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 11 ildeki 60 adet konutu ve 25 ildeki 265 adet iş yerini açık artıma usulüyle satışa sunuyor. 

TOKİ 29 ildeki 164 iş yeri ve 53 konutu bugün satışa çıkarıyor!

Dar gelirli ve emekli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, 24 ildeki 53 adet konutu ve 29 ildeki 164 iş yerini açık artırma usulüyle satışa çıkarıyor.

TOKİ 18 ildeki 5 bin 197 ucuz konutu satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 18 ildeki 5 bin 197 konutu satışa çıkardı. Projelerde yer alan konutlar için en düşük taksit bedeli 304 TL olarak belirlendi.

suriyelilere toki konutu Haberi

suriyelilere toki konutu

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Suriyelilere vatandaşlık verilmesi tartışmalarına ilişkin, "Önce kendi vatandaşımızın iş ve ev sorununu çözelim, sonra başkalarına bakalım. Bizim ekstra işçiye ve vatandaşa ihtiyacımız yok." dedi.


Yalım, bazı partili milletvekilleriyle Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, CHP'li 8 milletvekili olarak, Şanlıurfa'ya ziyarette bulunduklarını ve sorunları dinlediklerini belirterek, ilde birtakım sağlık sıkıntıları yaşandığını savundu.


İlin, ülkedeki en fazla Suriyeli nüfusu barındırdığına dikkati çeken Yalım, Şanlıurfalıların ise bu duruma tepkili olduğunu öne...