19 / 05 / 2024

suşehri kozçukur köyü cemevi ne zaman açılacak

suşehri kozçukur köyü cemevi ne zaman açılacak

Sivas Suşehri ilçesine bağlı Kozçukur köyünde yaptırılan Cem Evi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Yapımına 2013 yılı Ekim ayında başlanan Kozçukur Köyü Sülüklü Mezrası Kültür ve Cem evi inşaatının çalışmalarının hızla devam ettiği belirtildi...

Batman Kesmeköprü Köyü sakinleri kira ve çadırdan kurtuluyor!

5 sene önce Prof. Dr. Veysel Eroğlu-Ilısu Baraj Gölü altında kalan Kesmeköprü Köyü’nün yeni yerleşim alanında ilk konut yükseldi. 124 Haneli Kesmeköprü Köy Muhtarı İdris Dezen; "6 ay gibi kısa bir zamanda 165 dönümlük alana 124 konut inşa edileceğini söyledi.

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

Büyük deprem sonrasında İskenderun’da kıyı şeridi tam 1 metre çökmüş!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin Hatay'ın kıyı şeridinde yol açtığı yıkıntı, su altı kameralarıyla kaydedildi. İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yapılan çekimlerde fay hattının denizaltındaki tahribatı görüntülendi.

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Artvin Yusufeli İnanlı köyü başka bir bölgeye naklediliyor!

Yerleşim yerleri baraj su toplama havzasında kalan Artvin İnanlı köyü halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ilısu Barajı altında kalan köyün sakinlerine arsa tahsisi!

Batman'da yapımı devam eden Ilısu Barajı´nın suları altında kalacak olan Kılıç köyünün sakinleri için yeni arsa tahsisi için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Düzce Dokuzdeğirmen köyü taşınıyor!

Türkiye'nin en büyük su temini çalışması olan Büyük Melen Projesi için Düzce'deki 150 yıllık Dokuzdeğirmen köyünde istimlak çalışmaları tamamlandı.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2019'da açılacak!

İSG CEO'su Ersel Göral, "Metromuzun inşaatı 2019 yılının başında bitmiş olacak. Böylelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanından Pendik-Kadıköy metrosuna direkt bağlantı sağlanmış olacak. " dedi .

TOKİ Sivas Suşehri Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas, Suşehri İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 460 konutun ihalesi yapıldı.

Piri Reis Üniversitesi kıyı kesimi imar planı askıda!

Piri Reis Üniversitesi kıyı kesiminde yer alan “Su Alma ve Termal Deşarj Boru Hattı ve Şamandıra” amaçlı imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

TOKİ Sivas Suşehri'ne 82 bahçeli ev yapacak!

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, TOKİ tarafından Tarım Köy Projesi kapsamında ilçede 82 adet bahçeli ev yapılacağını söyledi̇.

Dodurga'nın Alpagut Köyüne modern su deposu yapıldı!

Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Alpagut köyüne polietilen kaplamalı modern su deposu yapıldı.

suşehri kozçukur köyü cemevi ne zaman açılacak Haberi

suşehri kozçukur köyü cemevi ne zaman açılacak


Sivas Suşehri ilçesine bağlı Kozçukur köyünde yaptırılan Cem Evi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor.


Yapımına 2013 yılı Ekim ayında başlanan Kozçukur Köyü Sülüklü Mezrası Kültür ve Cem evi inşaatının çalışmalarının hızla devam ettiği belirtildi.


Konu hakkında açıklama yapan Sülüklü mezrası muhtar azası Cafer Akpınar, “Yapımına 2013 yılında başladığımız Cem evi çalışmalarımız son hız devam ediyor. Kelkit vadisinde ilk kez bir cem evi yapılması konusunda ilk hamleyi yaptık. Suşehri esnaflarının ve köy halkının desteğiyle yürüttüğümüz çalışmada 2 kattan oluşacak cem evimizde ibadethane, çok amaçlı salon, mutfak, morg vb. hizmetleri bünyesinde barındıracaktır. Köy halkının ve çevreden gelen talepler doğrultusunda yaptığımız cem evimiz her türlü kültürel ve sosyal hizmetlerde de hizmet verecektir. İnşaatta çalışan ustalarımız ve işçilerimiz şuanda hiçbir ücret almadan kendi istekleriyle inşaat çalışmamıza...