07 / 07 / 2024

Sütaş fabrika açacak

Sütaş fabrika açacak

Süt ve süt ürünleri firması Sütaş, İzmir'in Tire ilçesinde yem ve biyogaz tesisleri için 65 milyon dolarlık yatırım yaptı. Tesis 1,5 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılacak.

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

1 Mayıs'ta bankalar açık mı, kapalı mı? Pazartesi günü bankalar çalışıyor mu? 

1 Mayıs, Dünya İşçi Bayramı olarak kutlanan bir gün. Bu nedenle, birçok işyeri ve kuruluş tatil yapıyor. Bu tatil nedeniyle bankaların açık olup olmadığı konusunda birçok kişi merak ediyor. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar açık mı?

1 Mayıs’ta kargolar çalışıyor mu? 1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?

1 Mayıs bu yıl hafta içine denk gelmesinden dolayı; “1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?” soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

TOKİ Samsun Ondokuzmayıs'ta 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Samsun Ondokuzmayıs 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Ondokuzmayıs'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Ondokuzmayıs'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Ondokuzmayıs sosyal konut projesi... 

Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı!

Türkiye'nin desteği ile Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek 500 yataklı hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı. 

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

Doğtaş son çeyrekte 14 yeni mağaza açacak!

Yatırımlarına hızla devam eden Doğtaş, yılın son çeyreğinde yurt içinde 14 yeni mağaza açacak ve mağaza sayısını 180’e çıkaracak.

Başakşehir Şehir Hastanesi 20 Mayıs'ta tamamen açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videokonferans yöntemiyle katıldığı törenle açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. İlk etabı açılan hastanenin 20 Mayıs'ta tamamen açılması planlanıyor.

Turaş Gaz Latin Amerika'da fabrika açıyor!

Selimpaşa’daki akıllı üretim tesisinden dünyaya gaz armatürleri satan Turaş, koronavirüs salgını sonrası Amerika’dan aldığı siparişlere yetişebilmek için Latin Amerika'da fabrika açacak...

Sümela Manastırı 25 Mayıs'ta yeniden açılıyor!

Restorasyon çalışmaları nedeniyle 4 yıldır kapalı olan Doğu Karadeniz turizminin gözde merkezlerinden Sümela Manastırı, 25 Mayıs'ta yeniden ziyarete açılacak...

Sümela Manastırı 25 Mayıs'ta açılacak!  

Bir süredir tadilat çalışmaları nedeniyle ziyarete kapalı olan Trabzon'da bulunan Sümele Manastırı'nın açılışının ertelendiği duyuruldu. Manastır hava koşullarının elverişli olmaması sebebi ile 25 Mayıs'ta ziyarete açılacak. 

Swissotel Kıbrıs'ta 2 yeni otel açacak!

Accor Grubu’nun isim hakkına sahip olduğu Swissotel, Kuzey ve Güney Kıbrıs’ta yeni otel açılışına hazırlanıyor. Swissotel’in 2019 sonu veya 2020’de açılacağı belirtildi.

Systemair HSK Dilovası'nda fabrika açacak!

Fabrikalar, alışveriş merkezleri, şehir hastaneleri gibi dev projelerin iklimlendirmesini sağlayan Systemair HSK, Dilovası'nda dev fabrika açacak.

Sütaş fabrika açacak Haberi

Sütaş fabrika açacak

Süt ve süt ürünleri firması Sütaş, İzmir'in Tire ilçesinde yem ve biyogaz tesisleri için 65 milyon dolarlık yatırım yaptı. Tesis 1,5 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılacak. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, son beş yılda 250 milyon dolar yatırım yaptıklarını, 2020'ye kadar 300 milyon dolar daha yatırım yapacaklarını...