18 / 05 / 2024

Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı

Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı

BURSA’nın Mustafakemalpaşa Belediyesi, Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı'nı sosyal tesisler yapacak.

Belediye Norveç'teki binanın çatısı 'komşuların içini kararttığı' için çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu!

Belediye Norveç'te yeni yapılan bir binanın çatısı için 'komşuların içini kararttığı' gerekçesiyle çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen ilginç yorumlar...

Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Altın, haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2,484 lira olurken, 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Yabancıya konut satışı mercek altında! 100'den fazla dosya incelemede! 

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğuna ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Konut satışında çirkin oyuna büyük ceza yolda! Fiyatları işte böyle yükseltiyorlar!

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı açıklamada gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini dile getirdi.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 17 milyon 182 bin 900 TL sermaye bedeli ile Mahmut Alper Tuğsuz ve Mehmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Altın bilezik fiyatları dibe vurdu! Fiyatları görenler kuyumculara koştu! İşte 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarındaki düşüş haftanın ikinci işlem gününde devam ediyor. Ons altın 1828 dolara gerilerken altın bilezik fiyatları dibe vurdu. Bilezik fiyatlarını gören kuyumculara koştu. 3 Ekim Salı altın bilezik fiyatları ne kadar? İşte 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları...

Kredi ve mevduat faizleri uçtu: Konut ve taşıt kredi faizleri düştü!

Kredi ve mevduat faizleri arttı. 6,4 puanlık tarihi yükselişle yüzde 52,97’ye çıktı. Konut ve Taşıt Kredisi faizlerinde ise düşüş dikkat çekti.

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

O banka coştukça coştu! İlk ve son kez geri ödemesiz para yatıracak! Tam 900 TL para hesaplarda!

Garanti BBWA, ağustos ayına özel dev gibi bir kampanyayla geri döndü. Kampanyaya katılım sağlayan ve gereken şartları yerine getiren müşterilere tamı tamına 900 TL hediye edeceğini açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini açıkladı.

Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı Haberi

Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı

Mustafakemalpaşa'ya 18 uzaklıkta bulunan 38 metre yüksekliğindeki doğa harikası Suuçtu Şelalesi'ne hizmet birimleri yapılması için ilk adım atıldı. Mustafakemalpaşa Belediyesi'ne devredilmesinin ardından marka tescili yapılarak değeri korunan Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı için hazırlanan projenin hayata geçirilmesi amacıyla yüklenici firmayla sözleşme imzalandı.


Bölgenin tüm bakımını, kontrolünü ve tesis yapıp işletebilme yetkisini aldıktan sonra Türk Patent Enstitüsü'nden marka tescilini yaptırdıklarını belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bölge turizminin en değerli varlıklarından olan Suuçtu Şelalesi'ni 260 bin TL'lik bir yatırımla eksikliklerini gidereceklerini dile getirdi.


Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı'nda son yıllarda doğa turizmine yönelik bir hareketliliğin olduğunu kaydeden Başkan Sadi Kurtulan; " Suuçtu Şelalesi yalnız 


Bursa’nın değil Türkiye'nin cennet yerlerinden biri. Dört mevsim ayrı renkleri barındıran doğa manzarası, serinliği ve ormanlarıyla tam bir temiz hava...