29 / 04 / 2024

suudi krala yazık

suudi krala yazık

Hürriyet Gazete Yazarı Melis Alphan, Çevre ve Şehircilik bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Sevda Tepesi açıklamaları ile ilgili yorumlarını kaleme aldı. İşte o yazı!

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

Bosch’tan kahve tiryakilerine müjde! TKA6A044 filtre kahve makinesinin fiyatı belli oldu!

Kahve tiryakilerine yaz kış keyifle kahve içmek için güzel haber Bosch’tan geldi. Bosch, TKA6A044 filtre kahve makinesini satışa çıkardığını açıkladı.

Pimapenlere yaz-kış ayarı nasıl yapılır? 

PVC pencerelerin yaz-kış ayarları sayesinde evinizi soğuk havalarda daha iyi yalıtabilir ve enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Yaz ve kış aylarında pimapenlere ayar yapılarak daha konforlu bir iç mekan oluşturulabilir. İşte yaz ve kış aylarında PVC ayarlaması hakkında önemli ipuçları haberin devamı

Suudi Arabistan'dan Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davet!

Suudi Arabistan Belediye, Kırsal İşler ve Konut Bakanı Majed Al Hugail, ülkesinde yapılacak projeler için Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davette bulundu.

Deprem neden hep gece oluyor? Deprem en çok hangi saatlerde oluyor?

Dünya tarihinde pek çok büyük deprem yaşandı ve ne yazık ki bu depremler önemli ölçüde yıkıma neden oldu. Vatandaşlar, depremlerin neden genellikle gece meydana geldiğini merak ediyor. Peki, Depremler neden gece olur? Depremler genellikle hangi saatlerde olur? İşte ayrıntılar...

Meteoroloji belediyeleri uyardı! 2015 yılından güçlüsü geliyor! Yaz kışa dönecek!

Meteoroloji belediyeleri hazır olun diye uyardı. Meteoroloji uzmanları 2015 yılından sonraki en güçlü yağışların geleceğini söyledi. İşte detaylar!

Flaş.. Flaş Özgür Demirtaş 'yazık' diyerek uyardı! Sosyal medya bu haber ile çalkalandı

Finans alanında başarılı tahminleri ile gündemden düşmeyen ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, dolar ve borsayı değerlendirdi. 'Tek kelime ile yazık' açıklamasını yapan Özgür Demirtaş'ın o paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Vestel CD7011 248 LT 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Vestel 7 çekmeceli dikey derin dondurucu, sessiz çalışan güçlü motoru ve geniş iç hacmiyle birlikte gıdaları yaz- kış muhafaza ederek soğutma ve dondurma ihtiyacınızı karşılar. 

Altus AL 509 F Enerji Sınıfı 5 Çekmeceli 196L Derin Dondurucu en ucuza nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Yenilikçi teknolojisi ile geniş hacme sahip Altus AL 509 F Enerji Sınıfı 5 Çekmeceli 196L Derin Dondurucuda yaz kış demeden gıda ürünleri aylarca saklanabilir.

90 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 22 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik ev fiyatları yaz, kış tercih edilen yapılar arasında yer alır. Özellikle pandemi ve son yaşananlar depremlerden sonra bu konut tipine dair detaylar araştırılıyor. Bilhassa fiyat aralığı merak edilmektedir.

Vakıfbank’tan kredi notu düşük olanlara kritik duyuru! Acilen göz atmak gerekiyor!

Kredi notu, bankaların en çok ilgi gösterdiği konuların başında geliyor. Çoğu kişi ne yazık ki kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi çekemiyor. Fakat Vakıfbank cephesinden kredi notu düşük olanları sevindirecek bir haber geldi.

Altus sandık tipi derin dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş iç hacmiyle yaz kış hazırlanan konserveler, meyve, sebze ve et ürünlerini statik soğutma özelliği ile dondurarak aylarca muhafaza edilmesini sağlar. Böylece istediğiniz zaman taze gıdalar tüketme imkanı elde etmiş olursunuz. Peki dondurucunun diğer özellikleri neler ? 

Dikkat! Uzmanlar duyurdu! Bu meslekleri yapanlar, yakında işlerini kaybedecek!

Dünyada her gün büyük aşama kaydeden teknoloji, bir yandan hayatımızı kolaylaştırırken, ne yazık ki diğer yandan milyonlarca çalışanı işinden etmek için son hazırlıklarını yapıyor. Uzmanlara göre teknoloji, yakın bir zamanda bazı meslekleri ortadan kaldırırken, burada çalışanları da işsiz bırakacak.

suudi krala yazık Haberi

suudi krala yazık




Çevre Bakanı Bayraktar, Suudi Kral için üzülmemizi istiyor. Acıma acınacak hale düşersin derler. Zaten acınacak haldeyiz sayın Bakan, acıyacak halimiz yok!


Kültür ve Turizm Bakanlığı...

Kültür bahane, turizm şahane.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı...

Çevre bahane, mesele betonculuk.

Zaten bu yüzden eski TOKİ Başkanı’nı alıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın tepesine dikiyorlar.

Ondan istenen tam da bu... 

Paraya bakalım hocam, betonu dikelim, etrafına bir düzine çiçek ekeriz, olur biter.

İşte bu yüzden muasır medeniyetlerde şehirleri yüz yaşında ağaçlar süslerken, bizde meydanlarda ışıklandırılmış plastik palmiyeler...

Tam tartışıyorduk ki, savaş naraları arasında güme gitti Sevda Tepesi konusu.

Bilmeyenler için özet geçelim.

Üsküdar Kandilli yamacında bulunan 57 bin metrekarelik birinci derecede doğal SİT alanı olan Sevda Tepesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı’nın teklifi üzerine Meclis’te görüşüldü.1984’te Kral Abdullah’a 27 milyon dolara satılan araziye imar izni veren...