14 / 05 / 2024

Suudi Prens Al Saud İstanbul

Suudi Prens Al Saud İstanbul

Suudi Prens Abdul Aziz Bin Fahd Faisal Al Saud İstanbul'da mini saray yaptırıyor...

Londra'nın malikaneleri kapış kapış gidiyor! Bakın bu malikaneleri kim alıyor! 

Londra'daki süper prime emlak piyasası adeta bir patlama yaşıyor. Suudi Arabistan, ABD, Birleşik Arap Emirlikleri ve Çin'den gelen alıcılar, metrekare başına ortalama 4 bin 306 Sterlin'e çıkan malikaneleri kapış kapış alıyor.

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Suudi Arabistan'dan Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davet!

Suudi Arabistan Belediye, Kırsal İşler ve Konut Bakanı Majed Al Hugail, ülkesinde yapılacak projeler için Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davette bulundu.

Suudi Arabistan da haftada 3 gün tatili planlıyor

Suudi Arabistan'da bakanlık istihdamı ve verimi artırmak için çalışma sistemini incelediklerini ve gözden geçirdiklerini açıkladı. BAE’den sonra bu ülkede de hafta sonu tatili 3 güne çıkabilir.

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Turizmde Suudi patlaması kapıda!

Suudi Arabistan, Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın ziyareti öncesinde Türkiye’ye uygulanan yapılan pandemi kaynaklı seyahat yasağını kaldırdığını duyurdu.

İbrahim Bin Ladin'in Kaliforniya'daki evi aylardır alıcı bulamadı!

Suudi Arabistanlı El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi olan İbrahim Bin Ladin'in Kalifornya'dan 1 milyon 653 bin dolara satın aldığı lüks malikane 28 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Lüks malikane aylardır alıcı bulamadı.

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Suudi Arabistan, köle işçiliğe neden olan kafala sistemini gevşetiyor!

Körfez'deki Arap krallıkları ve hatta Lübnan'da yabancı işçilerin köle gibi çalıştırılmasına sebep olan 'kafala' yani kefillik sistemiyle ilgili olarak Suudi Arabistan'dan reform açıklaması geldi.

Suudi Arabistanlı vatandaşlara Türkiye'deki evlerini satın uyarısı!

Türk ürünlerine ambargo uygulayan Suudi Arabistan, Türkiye’den ev alan Suudi vatandaşlarını engellemek için çalışıyor. Veliaht Prens Muhammed Bin Selman, Türkiye'den ev alan Suudi vatandaşlarının evlerini satmalarını talep etti.  

Hakan Bucak: Suudi Arabistan ambargosu, sektörümüz için bir kayıp değil!

Suudi Arabistan’ın Türkiye’de konut alan vatandaşlarına baskı uygulamaya başladığını söyleyenMars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, “Ambargo, Türk ürünleriyle başladı. Suudi Arabistan ekonomik olarak domine ettiği bazı ülkeleri de Türkiye’ye karşı etkilemeye çalışıyor" dedi.

Türkiye'den ev almak isteyen Suudi Arabistan vatandaşlarına engel!

GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, Suudi Arabistan konusuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akbal, ''Son yıllarda Türkiye'den gayrimenkul alımında hep ilk 3 arasında yer alarak Suudi kardeşlerimiz ülkemizi kendi evi gibi görmektedirler'' diye konuştu.

Suudi Arabistan'da gayrimenkul alım-satımlarında yüzde 5 işlem vergisi uygulanacak!

Suudi Arabistan, gayrimenkul sektörünü desteklemek amacıyla vergilerde değişikliğe gitti. Suudi Arabistan Maliye Bakanlığı, alım-satım için yüzde 5 işlem vergisi uygulayacak...

Suudi Prens Al Saud İstanbul Haberi

Suudi Prens Al Saud İstanbul


Abdul Aziz Bin Fahd Faisal Al Saud İstanbul Beylikdüzü'nde haremi için mini saray yaptırıyor. 1 milyon 200 bin dolara 6 ev satın alan Prens daireleri birleştirerek 12 oda ve 2 salonlu mini saray yaptırmak için harekete...