29 / 04 / 2024

Swissotel 100 milyon euro’ya yenileniyor

Swissotel 100 milyon euro’ya yenileniyor

Swissotel The Bosphorus, 100 milyon euro’luk harcamayla yenileniyor. Kasım 2013’te başlatılan renovasyon sürecinde otelin batı kanadındaki 206 oda ve süitlerin tamamı yenilendi. İşte otelin hedefleri...

Çağdaş Holding'den Bodrum'a 100 milyon euroluk yatırım!

Turgutreis'teki ilk Swissotel'i 75 milyon euro yatırımla hizmete açan Çağdaş Holding Bodrum'da 100 milyon euroluk yatırımla ikinci Swissotel'i inşa edecek.

Hükümetten 100 milyon TL üzerindeki yatırımlara takip!

Yeni yatırımlar için teşvik paketini Meclis’e gönderen hükümet, yürüyen projelere de hız veriyor. 100 milyon TL üzerinde tutarı olan ilk 500 yatırım bizzat Başbakanlık tarafından takip edilecek.

İnanlar İnşaat 100 milyon TL'lik borçlanma senedi ihraç edecek!

İnanlar İnşaat 100 milyon TL tutara kadar, bir veya birden fazla defada ve yurtiçinde halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılacak şekilde borçlanma aracı ihraç edecek.

Simit Sarayı'ndan Arabistan'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, bugüne kadar 17 ülkede mağazalar açtıklarını ve büyümeyi sürdürdüklerini belirterek, "Bu yıl Suudi Arabistan'da yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırım yapıyoruz." dedi.

Vodafone Arena'ya 100 milyon dolar +KDV harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın finansmanı nasıl karşıladıklarını anlattı. Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını belirtti.

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

Kapadokya'daki balonlar ekonomiye 100 milyon euro katkı sağladı!

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya'ya 'havadan' para yağıyor. Yılda 2.5 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya'da balonlar ekonomiye 100 milyon euro katkı sağladı.

Krea Sirius Gayrimenkul'den Beyoğlu'na 100 milyon dolarlık yatırım!

Krea Sirius Gayrimenkul, Tomtom Garden projesiyle Beyoğlu'ndaki Tomtom Mahallesi'ne 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Şirket, 18 bin metrekare alanda 150'ye yaknı konut, 25 ticari alan ve üç ofisten oluşan projeyi önümüzdeki iki yılda bitirmeyi planlıy

Esas Holding'den Balıkesir’e 100 milyon dolarlık AVM!

Pegasus Havayolları’nın kurucusu olan ve gayrimenkul yatırımlarına imza atan Esas Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Balıkesir’e 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi projesi yapacaklarını açıkladı.

Esas Holding'den Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

ESAS Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

Balıkesir'e 100 milyon dolarlık Alışveriş Caddesi geliyor!

Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

Mehmet İşler: Altınkum plan iptali 100 milyon doları uçurdu!

Çeşme Altınkum'da planların iptal edilmesi bölgede yatırım yapmayı planlayan firmaların da beklemeye geçmesine neden oldu. Ege Turistik İşletmeler Başkanı Mehmet İşler, "Alınan bu karar en az 100 milyon doları uçurdu" dedi.

Ekinci İnşaat Mersin'de 100 milyon TL'lik yatırım hedefliyor!

İnşaat sektöründe Mersin'in önde gelen firmaları arasında yer alan Ekinci İnşaat, bu yıl pek çok yeniliğe imza atmayı planladığı projeleri için 100 milyon TL'nin üzerinde yatırım hedefliyor.

Swissotel 100 milyon euro’ya yenileniyor Haberi

Swissotel 100 milyon euro’ya yenileniyor

Swissotel The Bosphorus, 100 milyon euro’luk harcamayla yenileniyor. Kasım 2013’te başlatılan renovasyon sürecinde otelin batı kanadındaki 206 oda ve süitlerin tamamı yenilenirken, Ayrıca Cafe Swiss, Gaja Restoran, lobideki cam pencereler ve açık alanlar da renovasyona tabi tutuldu.


Lobi alanı ve doğu kanadındaki 300 oda ile Kongre Merkezi’nin yenilenmesi ise 2016 Şubat’ında tamamlanacak. Renovasyon çalışması Mimar Khuan Chew’in denetiminde sürdürülüyor.


Swissotel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü ve FRHI Hotels & Resorts Türkiye ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Gerhard Struger, Türkiye’nin en kapsamlı renovasyonlarından birini gerçekleştirdiklerini belirtirken, 100 milyon euro ile yeni bir otelin yapılabileceğini vurguladı.


Yeni otel...


Gerhard Struger, Swissotel’in İstanbul ve Türkiye’deki yeni planlamaları hakkında da açıklama yaptı. İstanbul ve Türkiye’de farklı projeleri değerlendirdiklerini ifade eden Struger, onaylanan en son çalışmalardan biri...