05 / 05 / 2024

Symbol avm başiskelenin cazibesini artırıyor

Symbol avm başiskelenin cazibesini artırıyor

İlçesi yapılan yeni yatırımlarla dikkat çeken Başiskele, kentsel dönüşümün en açık görüldüğü ilçelerin başında geliyor. Yatırımcıların önünü açan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'yi modern bir kent ve cazibe merkezine dönüştürdü.

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

AVM'lerde kiralanabilir metrekare alanı başına düşen ciro İstanbul'da 9.998 TL oldu! 

Ağustos 2023 döneminde AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 81,7 yükseldi. Ayrıca, AVM'lerde kiralanabilir metrekare alanı başına düşen ciro İstanbul'da 9.998 TL'ye ulaştı. İşte detaylar...

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

İş GYO Profilo AVM'deki 60 bağımsız bölümün değerini açıkladı!

İş GYO tarafından Profilo AVM için 21 Haziran 2023 tarihinde hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı. Peki Profilo AVM'deki 60 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Başakşehir'de hayata geçirdiği yeni projesi V Mall İstanbul AVM'yi 2024 yılında tamamlayarak açmayı planlayan İsra Holding, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiriyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,85 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

M1Konya AVM’de Anneler Günü kampanyası başladı! M1Konya AVM’den şimdi milyonlarca anneye hediye müjdesi!

M1Konya Alışveriş Merkezi'nde Anneler Günü kampanyası başladı. İşte M1Konya AVM Anneler Günü kampanyası...

Türkiye genelinde kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 162,90 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri belli oldu!

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri ne kadar oldu?

Bulvar 216 AVM'deki 43 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Özak GYO portföyündeki Bulvar 216 AVM'deki yer alan 43 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Symbol avm başiskelenin cazibesini artırıyor Haberi

Symbol avm başiskelenin cazibesini artırıyor

İlçesi yapılan yeni yatırımlarla dikkat çeken Başiskele, kentsel dönüşümün en açık görüldüğü ilçelerin başında geliyor. Gerekli desteği göstererek yatırımcıların önünü açan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'yi modern bir kent ve cazibe merkezine dönüştürdü. Son olarak açılan Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi yerli ve yabancı misafirlerin akınına uğruyor. 


KAVAN GEZDİRDİ 

Hastane, alışveriş merkezi, sinema, otel ve kongre merkezinin bir arada olduğu dünya ve Türkiye'de tek örneği Başiskele'de bulunan Symbol, yerli ve yabancı misafirleri ağırlıyor. Kısa sürede tamamlanan alışveriş ve yaşam merkezinde Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı ağırlayan Kavanlar Başiskele'de acılan Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi yerli ve yabancı misafîrlenn alanına uğruyor. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan yapımı tamamlanan alışveriş merkezi ile yapımı tamamlanma aşamasına gelen hastane, kongre merkezi ve otel bölümlerini gezdirdi. 


TAM BİR...