03 / 05 / 2024

tabanlıoğlu Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı

tabanlıoğlu Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Orta Doğu’nun 2,5 trilyon dolarlık ekonomik gücü BRICS grubuna geçti!

Suudi Arabistan, İran, BAE ve Mısır gibi Orta Doğu'nun en büyük ekonomilerine sahip ülkelerinin BRICS'e üye olmasının dünyada enerjinin öneminin arttığı bir dönemde blokun siyasi ve ekonomik gücünü artırabileceği belirtiliyor.

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Mehmet Güllüoğlu: Afet yönetiminde en önemli konu kentsel dönüşüm!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada afet yönetiminde en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

Senegal Stadyumu’nda Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Türk emlak piyasası tüm Ortadoğu’nun ilgisini çekiyor!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Türk emlak piyasasının sadece Arapların değil Çin’e kadar tüm Ortadoğu’nun ilgisini çektiğini belirtti...

Kosova’nın yeni stadyumuna Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen FIFA ve UEFA standartlarındaki Kosova Ulusal Stadyumu’nun yapımına, bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık “ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK” sergisiyle Akbank Sanat'ta!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’de sanatın birçok farklı alanında uluslararası projelere yer veren AKBANK SANAT’la önemli bir projeye imza attı.

Ortadoğu’nun en iyisi yine Tabanlıoğlu oldu!

Ortadoğu’da tasarım yapan mimarların mesleki başarılarının ve bölgede son dönemde gerçekleşen binaların değerlendirildiği, bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Ortadoğu Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Verra Suites Beykoz!

Tabanlıoğlu Mimarlık Verra Suites Beykoz projesiTüfekçioğlu Grup tarafından hayata geçirilecek. Projede detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek. 

tabanlıoğlu Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı Haberi

tabanlıoğlu Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık şimdi de Ortadoğu mimarlık dünyasının en iyilerinin bir araya geldiği The Desing Story tarafından, 'Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Hayata geçirdiği projelerle, Ortadoğu mimarlık dünyasının vizyonuna büyük katkı veren Tabanlıoğlu Mimarlık, ekonomik, yenilikçi, verimli tasarım alternatifleri uyguluyor.

Ağırlıklı şekilde Türkiye, MENA ve BDT Ülkelerinde toplamda 120'e yakın mimarla çalışanTabanlıoğlu Mimarlık, yüksek kaliteli kentsel alanlar dizayn etmeyi sürdürüyor.

AKM projesi

Mega kent İstanbul olmak üzere birçok farklı kentte projeler tasarlayan Tabanlıoğlu Mimarlık’ın projeleri kentsel gelişime ivme kazandırıyor.

Tasarlanan projelerin birçoğu ilk olmaları kaydıyla, yönlendirici ve özendirici özelliklerinin dışında, mimari ve sosyal bağlamda ait oldukları dönemi yansıtıyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık son olarak Atatürk Kültür Merkezi projesinde de binanın mimari estetiğinde hiç bir değişiklik yapmadan, kültür ve sanat faaliyetlerine çok daha kolay erişimim sağlanmasını hedefliyor.