05 / 05 / 2024

Taha Group en büyük avm

Taha Group en büyük avm

Kazakistan Almatı’da AVM açılışını gerçekleştiren Taha Group, Türk restoran markalarını da buraya taşıyor. Nisan sonunda Suda Kebap’ı Almatı’ya taşıyacağını ifade eden Taha Group Başkanı Taha Altaylı, Kazakistan’dan doğalgaz getireceğini de söyledi.

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!

UBS Group, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse'i devralmasının ardından 3 bin kişilik işten çıkarmayı kapsayan tasarruf planını devreye soktu.

Aseel Group Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aseel Group Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Nadıne Taha tarafından kuruldu.

Enerji tüketiminde alışkanlıklar değişiyor! Yenilenebilir enerjiler her geçen gün değerleniyor!

Alaca Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Alaca, "Yenilenebilir enerji hem çevresel hem de ticari anlamda ülkemizin elindeki en büyük kozlardan biri haline gelmelidir" dedi. Yenilenebilir enerjinin ülkeler açısından öneminin her geçen gün arttığını da ekledi. İşte haberin detayları…

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Hocaoğlu Şen tarafından kuruldu.

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Hamıdı tarafından kuruldu.

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  120 bin TL sermaye bedeli ile ALY M.S.E. REDA TAHA I.E. tarafından kuruldu.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Radisson Hotel Group'tan yatırım atağı! Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Dünyanın en iyi üç otel markasından biri olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren Radisson Hotel Group, bugün 120 ülkede faaliyet gösteriyor. 2020'nin ikinci çeyreğinde EMEA bölgesine yönelik 15 yeni otel anlaşmasını duyuran Radisson Hotel Group, İstanbul'da da iki yeni otel açacak.

Gk Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Kaplan ve Musa Gülşen ortaklığında kuruldu.

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kubulay Peçen tarafından kuruldu.

İnşaat devi Binladin Group çalışanlardan maaş tepkisi!

Suudi Arabistan’ın en büyük inşaat şirketlerinden olan Binladin Group, yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle Nisan ve Mayıs aylarında çalışanlarından bazılarının maaşlarını ödeyemedi. 100 bin çalışanı olan ve 15 milyar dolarlık borcunu yapılandıramayan şirketin, bu ay maaşları ödeyip ödeyemeyeceği de bel

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Taha Group en büyük avm Haberi

Taha Group en büyük avm

Kazakistan’da yaptığı projelerle dikkat çeken Taha Group, Bağımsız Devletler Topluluğu’nun en büyük AVM’sini yapmaya hazırlanıyor. Bunun için 260 milyon dolar harcadıklarını belirten Taha Group Başkanı Taha Altaylı, Astana’da gerçekleşecek 2017 Expo oyunları için eğlence merkezi ve büyük otel olmak üzere 1 milyar dolarlık proje yapılacağını ifade etti.


Kazakistan’da yaptığı AVM’lerle dikkat çeken  Taha Group, Almatı’da 85 bin metrekarelik Mega Center AVM’yi açtı. İlk AVM’yi 2002’de açan şirket, 2005’te Çimkent, 2007’de Astana, 2009’da Aktöbe’de AVM yapmıştı. Bu yıl ise şirketin bu AVM’nin yanına inşa ettiği 100 bin metrekarelik tamamlayıcı AVM nisanda bitecek. “Böylece Bağımsız Devletler Topluluğu’nun en büyük AVM’sini yapmış olacağız.” diyen Altaylı, bu birleşik AVM için 260 milyon dolar harcadıklarını söyledi. Önceki gün AVM açılışını Almatı’da gerçekleştiren Altaylı, buraya Türk...