22 / 07 / 2024

Tahir Akgemci mhp

Tahir Akgemci mhp

MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akgemci kimdir? Tahir Akgemci, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akgemci'nin biyografisi...

Zincir marketlerle siyaset arasında ipler yay gibi gerildi. MHP'den BİM'in patronuna çok ama çok sert sözler...

BİM İcra Kurulu Üyesi Aykaç'a MHP'den çok sert sözlerle tepki geldi. BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, dün yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli'nin FETÖ sözlerine yanıt vermişti. MHP'li Semih Yalçın ise bu açıklamalarla ilgili sosyal medyadan verdiği yanıtta çok ama çok sert sözler kullandı.

Tahir Organizasyon Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi! 

Tahir Organizasyon Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Tahir Organizasyon Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Asgari ücrete ‘zam’ açıklaması! MHP’li vekil Saffet Sancaklı bombayı patlattı: Emekli maaşlarına da zam geliyor…

Uzun zamandır gündemde olan asgari ücret zammı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Asgari ücret zammının geleceği tarihin belli olduğu öne sürüldü. Asgari ücretle birlikte emekli maaşlarına da gelecek zam tarihi belli oldu. MHP’li Sancaklı, asgari ücretle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

TSKB GYO'nun Beyoğlu Tahir Han davası sonuçlandı!

TSKB GYO'nun 53/72 hisse sahibi olduğu İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi 77 Ada, 57 Parsel üzerinde yer alan Tahir Han isimli taşınmaza ilişkin olarak 21 Aralık 2005 arihinde açılan "Ortaklığın Giderilmesi Davası"nda mahkemece "Ortaklığın Satış Yolu ile Giderilmesi" kararı verilmiş olup karar kesinleşti.

TSKB GYO'nun Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar?

TSKB GYO, Tahir Han Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, TSKB GYO Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON Başkanı oldu!

İMKON'nun 4'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçimle Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı oldu.

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

Tahir Demir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tahir Demir İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Demir tarafından kuruldu.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tahir Büyükakın'dan arsa uyarısı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükşehir Meclisi’nde yaptığı konuşmada arsalarını satmak isteyen vatandaşları, arsalarını satmamaları konusunda uyardı. 

TSKB GYO Tahir Han Binası 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan "Tahir Han Binası"na ilişkin olarak hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Tahir Tellioğlu, çimento ve demirde fiyat düzenlemesi talep etti!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat girdilerinde fahiş fiyat artışları yaşandığını dile getirerek, demir, çimento ve beton üreticilerinin acil fiyat düzenlemesine gitmesi gerektiğini söyledi.

Tahir Akgemci mhp Haberi

Tahir Akgemci mhp

Tahir Akgemci kimdir?

Prof. Dr. Tahir AKGEMCİ1955 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. 1979 yılında Gazi Üniversitesi Ticaret Turizm Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. 1985 yılında Selçuk Üniversitesi’nde göreve başlayan Akgemci, 1988 yılında yüksek lisansını, 1991 yılında ise doktorasını Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı’nda tamamladı.   

2002 yılında Selçuk Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme Bölümü, Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı’nda Doçent, 2007 yılında aynı Anabilim Dalı’na Profesör olarak atandı. Akgemci, 1989-1992 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Niğde Eğitim Yüksekokulu Müdürlüğü, 1992-1993 yılları arasında Niğde Üniversitesi Genel Sekreter Vekilliği ile Eğitim Fakültesi Dekan Vekilliği görevinde bulundu. 1993-1995 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürlüğü, 1995 yılında Selçuk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, 2003-2010 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü ve Ocak...