25 / 05 / 2024

Tahir Atilla ittifak

Tahir Atilla ittifak

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila, 2014’ün Türkiye için iyi başladığını ancak iyi bitmeyeceğini söyledi. Atila, Konya’ya 1150 konutluk dev bir proje yapacaklarını söyledi...

Beyoğlu Tahir Han'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan İstanbul İli, Beyoğlu'nde yer alan Tahir Han Binası'na ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Tahir Tellioğlu: İnşaat sektörü sahipsiz!

İnşaat sektörünün sahipsiz olduğunu savunan Tahir Tellioğlu, TOBB'un elinden geldiği kadar sektöre yardımcı olmaya çalıştığını kaydetti. Tellioğlu, İmar Kanunu'nun bütüncül bir anlayışla ve imar adaletsizliğini engelleyecek şekilde yeniden düzenlenmesini talep ettiklerini belirtti.

Atilla Saral villasını sattı, konteynere yerleşti!

Manken - oyuncu Atilla Saral 25 yıllık kariyerinin ardından radikal bir karar verdi.Assos-Küçükkuyu yolu üzerinde arazi alan Atilla Saral artık burada yaşıyor. 15 metrekarelik konteyner ve 20 metrekarelik karavan onun yeni evi oldu.

Tahir Tellioğlu: Tapu harcı da indirilsin!

İMKON Genel Başkanı Tahir Telloğlu, konut satışlarındaki KDV indiriminin talebe yansıması için alım-satımdan alınan yüzde 4'lük tapu harçlarının yüzde 2'ye indirilmesi gerektiğini söyledi.

Tahir Tellioğlu: Konut sektörü hareketlenecek!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, konut kredi faiz oranlarının yüzde 1'in altına çekilmesinin ardından sektörde hareketlilik yaşandığını belirtti.

Tahir Han Binası 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tahir Han Binası'na ait yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Tahir Büyükakın: Spora destek olmaya devam edeceğiz!

İzmit Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele Doğantepe futbol sahasını inceledi. Büyükakın, “Spora destek olmaya devam edeceğiz” dedi

Yüksek Mimar Atilla Manizade vefat etti!

Devlet Sanatçısı Yüksek Mimar Prof. Atilla Manizade vefat etti. Manizade'nin vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Tahir Nalbantçılar'dan Batman Üniversitesi'ne fakülte vaadi!

Batman Üniversitesi Rektör adayı Prof.Dr. Tahir Nalbantçılar, rektör olması halinde üniversitede tıp, eczacılık, hukuk, ziraat, eğitim ve veterinerlik fakültelerini kazandırmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Tahir Tellioğlu: Müteahhitlik Hizmet Yasası bir an önce çıkmalı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat sektörüne yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Tahir Tellioğlu'nun açıklamaları...

Tahir Tellioğlu: Bir an önce faizlerde indirim yapmalı!

Bankaların faizi indirmemekte direnmesini eleştiren İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, “Devletin elini taşın altına koyduğu noktada, bankalar da sorumlu davranarak faizleri indirmeli” dedi.

Tahir Tellioğlu inşaat sektörünün sorunlarını anlattı!

İMKON Başkanı ve TOBB İnşaat Sektörü Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, Konfederasyon Binası'nda düzenlediği basın toplantında, sektörün sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerini paylaştı.

Tahir Ağa Kültür Merkezi Mudanya'da Ara Güler’in sergisiyle hizmete açıldı!

Restorasyon çalışmalarını Bursa Büyükşehir Belediyesi üstlenen Tahir Ağa Kültür Merkezi, Bursa Mudanya 'da Ara Güler ’in ‘Şehir, Deniz ve İnsan’ temalı fotoğraf sergisiyle hizmete açıldı.

Tahir Atilla ittifak Haberi

Tahir Atilla ittifak

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila, 2014’ün Türkiye için iyi başladığını ancak iyi bitmeyeceğini söyledi. Atila, “İlk çeyrekteki büyüme ile son çeyrekteki büyüme aynı olmayacak” dedi. Ona göre dünya ekonomisine bakıldığında bu durum normal; Avrupa ekonomisi sıkıntılı, Almanya tekrar durgunluğa gidiyor, Brezilya, Rusya düşük büyümelerle ayakta kalmaya çalışıyor. Atila, emtia fiyatlarındaki düşüşün bu ekonomilerin büyümesini baskıladığını, bölgedeki kaos ortamının da sorunu büyüttüğünü vurguladı. “Böyle bir atmosferde Türkiye’nin hızlı büyümesi mümkün değil” diyen Atila, 2015 ve 2016 için yüksek büyüme beklememek gerektiğini söyledi. Görünen o ki İttifak Holding planlarını buna göre yapıyor. Üçüncü çeyrek değil ama dördüncü çeyreğe dair tedirginliğini anlatan Atila, Avrupa’daki negatif görünümün yılın son 3 ayında Türkiye ekonomisine yansıyacağını öngörüyor. 


Değişime uyum...