04 / 05 / 2024

Tahir Büyükakın arsa açıklamaları

Tahir Büyükakın arsa açıklamaları

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükşehir Meclisi’nde yaptığı konuşmada arsalarını satmak isteyen vatandaşları, arsalarını satmamaları konusunda uyardı. 

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Kamu kurumlarının deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğü 1 trilyon 139,7 milyar lira oldu!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, bütün kamu kurumlarının geçen sene deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğünün, bağış hesaplarıyla birlikte 1 trilyon 139,7 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Türkiye'deki fon yatırımları büyüklüğü rekor kırdı! 514,8 milyar TL'nin yüzde 98,5'i yerli yatırımcıların!

Türkiye'deki fon yatırım büyüklüğü rekor kırdı. 514,8 milyar Türk Lirası ile rekora koşan fon büyüklüğünün yüzde 98,5'ini yerli yatırımcıların portföyü meydana getirdi. İşte ayrıntılar...

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Darıca Millet Bahçesi'ne 3. etap geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın, Darıca’da yaptığı gözlemlerde millet bahçesine ilişkin müjde verdi. Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nin 3. etabında çalışmaların 2022'de başlayacağını söyledi.

Gebze-Darıca metrosu ile emisyon sorunu ortadan kalkacak!

Gebze'de hayat geçirilen metro projesi hakkında açıklama yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Metrosu ile trafik ve emisyon sorununun azalacağını dile getirdi.

Gebze-OSB metro hattı 2023'te hizmete açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2023 senesinde Gebze-OSB metro hattının hizmete açılacağını dile getirdi.

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

Kocaeli'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Olası bir depreme karşı Kocaeli'de çalışmaların hızlandığını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yapılan çalışmaları anlattı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Tahir Büyükakın'dan arsa uyarısı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükşehir Meclisi’nde yaptığı konuşmada arsalarını satmak isteyen vatandaşları, arsalarını satmamaları konusunda uyardı. 

Tahir Büyükakın arsa açıklamaları Haberi

Tahir Büyükakın arsa açıklamaları

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir Meclisi’nde müjdeli bir haber verirken vatandaşları arsa satışları için fırsatçılara karşı dikkatli olmaları kousunda uyardı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Çuhane Caddesi ve Kocaeli Stadyumu yolunda kamulaştırma yapılacağını söyleyen Başkan Büyükakın, iki fırsatçının imar düzenlemesi öncesi bölgeden arsa toplamaya başladığına dikkat çekti. Gerekirse bu fırsatçıları kamuoyuna açıklayacağının altını çizen başkan Büyükakın, “Şimdi isimlerini açıklamıyorum ama onlar kendilerini çok iyi biliyor. Gerekirse isimlerini de vereceğim” diye konuştu. Çuhane Caddesi ve Kocaeli Stadyumu yolunda yer alan arsalar kamulaştırma maliyetinin ortadan kaldırılması amacıyla imara açılacak.

TARIM ALANI OLMAKTAN ÇIKARTILACAKLAR 

Kocaeli Stadyumu’na yapılacak yolla ilgili çalışmaların bulunduğuna değinen Başkan Büyükakın, “Projeler imar planına işledi. Kamulaşma çalışmalarına başlandı ancak henüz uzlaşma sağlanamadı. Mutlak tarım alanları… Farklı alanlar...