28 / 04 / 2024

Tahir Turan

Tahir Turan

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Sultanbeyli, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Tahir Atilla: Konya'da 1,150 konutluk dev projeye başlayacağız!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila, 2014’ün Türkiye için iyi başladığını ancak iyi bitmeyeceğini söyledi. Atila, Konya’ya 1150 konutluk dev bir proje yapacaklarını söyledi...

Tahir Tellioğlu: Müteahhitler kaliteli beton tedariğinde sorun yaşıyor!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ( İMKON ) Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitlerin kaliteli beton tedarik etmede sorun yaşadığını bildirdi. Bakanlığın yaptığı denetimlerde beton kalitesinde standartlara uymayan üretimler görüldü.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşüm zenginlik aracı olarak görülmemeli!

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşümün rant alanı olarak algılandığından yakındı ve "İnsanlar 'felaket gelecek bundan nasıl kurtuluruz' diyeceğine 'felaket geliyor nasıl kar ederiz' derdindeler" dedi

Mehmet Ergün Turan: Mahalle konseptli evler üreteceğiz!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Yeni Türkiye Vizyonu doğrultusunda, nitelikli sosyal konut üretimini arttıracaklarını söyledi. Turan, “2015’e kadar 50 bin sosyal konutu inşallah ihale etmiş olacağız” diye konuştu.

Tahir Tellioğlu: Kaliteli beton tedarik etmek çok büyük sorun!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitlerin kaliteli beton tedarik etmede sorun yaşadığını bildirdi. Bakanlığın yaptığı denetimlerde beton kalitesinde standartlara uymayan üretimler görüldü.

Ergun Turan: 700 projemizde yatay mimariyi hakim kılacağız!

TOKİ, bundan böyle tek tip ve dikey binalar yerine yatay sosyal konut projelerini hayata geçirecek. TOKİ Başkanı Ergun Turan iş dünyasına TOKİ'nin gelecekteki hedeflerini anlattı.

Mehmet Ergün Turan: Hedefimiz sosyal konut üretimini arttırmak!

Toplu Konut idaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ olarak hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından düzenlenen "2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde ko

Mehmet Ergun Turan: TOKİ binaları yatay büyüyecek!

TOKİ Başkanı Ergun Turan, konut projelerinde dikey değil, yatay büyümeyi tercih edeceklerini belirterek, “Sanki standart konutlar bir araya yığılıyor, güzel olsun diye köşesinde bir cami oluyor. Bundan sonraki TOKİ binaları böyle olmayacak” diye konuştu.

Mehmet Ergün Turan: Dönüşüm rant haline geldi, bu fikirden acil olarak sıyrılmak lazım!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. Mehmet Ergün Turan"2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde konuştu.

Ergun Turan: Bundan sonraki TOKİ binaları yatay büyüyecek!

TOKİ Başkanı Ergun Turan, konut projelerinde dikey değil, yatay büyümeyi tercih edeceklerini belirterek, “Sanki standart konutlar bir araya yığılıyor, güzel olsun diye köşesinde bir cami oluyor. Bundan sonraki TOKİ binaları böyle olmayacak” diye konuştu.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşüm rant haline geldi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. "2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde konuştu...

Mehmet Ergün Turan : Yüksek konut devri kapanıyor!

Ergün Turan mahalle konseptiyle yeni projeler, yeni evler yapacaklarını ifade etti. Toki'nin 2014 senesi sonu hedefinin 40 bin konut yapmak olduğunu bildiren Turan, "2015'e kadar 50 bin sosyal konutu ihale etmiş olacağız" dedi.

Mehmet Ergün Turan: Mahalle konseptli evler üreteceğiz!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Yeni Türkiye Vizyonu doğrultusunda, nitelikli sosyal konut üretimini arttıracaklarını söyledi. Turan 'Artık mahalle konseptli evler üreteceğiz' dedi.

Tahir Turan Haberi

Tahir Turan

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yapılacak veya satın alınacak gayrimenkulleri tapu dairelerinde üzerine tescil ettirmek. Bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Şirkete ait gayrimenkulleri trampa etmek, taksim etmek, üzerine irtifa hakkı tesisi, ipotek etmek, ifraz etmek, kamulaştırma, kat mülkiyeti ve kat irtifakı kurmak, kat mülkiyeti kat irtifakı bozmak ve yeniden kurmak, şufa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis...