03 / 05 / 2024

Tahis edilen Yeni mezarlık alanı

Tahis edilen Yeni mezarlık alanı

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın mezar alanı ihtiyacını karşılamak için Kurşunlu Bölgesi’nde tahsisi yapılan yeni şehir mezarlığı alanında defin işlemlerine başladı

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 milyon yeni konutu ülkeye kazandırmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem bölgesinde inşa edilen yeni konutlar ve kentsel dönüşüm projeleriyle önümüzdeki dönemde 6 milyon yeni konutu ülkeye kazandırmayı hedeflediklerini açıkladı.

Milyonlara zam şoku! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde son dakika! Hemen yeni maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de Temmuz zamlarıyla birlikte arttı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç liraya ulaştı? İşte merak edilen yeni zamlı maaşlar...

Volkswagen'in merak edilen yeni coupe SUV'u Taigo… İşte 26 Nisan 2022 Taigo’nun güncel fiyat listesi...

Volkswagen SUV tarzı segmenindeki araçlarını genişletti. Tiguan ve T-Roc’un ardından T-Cross ve Tiago ile otomobil severlerin karşısına çıktı. Peki yeni Taigo’ya sahip olmak isteyenlerin kaç parayı gözden çıkarması gerekiyor. İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Kahramanmaraş'ta yeni millet bahçesine kavuşuyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarcık'ta inşa edilen yeni millet bahçesinde son rötuşlar yapılıyor. 

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

Yeni AKM görücüye çıktı!

Taksim’de inşa edilen yeni AKM, görücüye çıktı. Benzerlerinin 4'te bir fiyatına, 1.8 milyar TL'ye mal olan merkez 29 Ekim'de açılacak...

Antalya Demre Sanayi Sitesi'nin inşaatı yeniden başladı! 

Antalya Demre Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde inşa edilen Yeni Demre Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Meclis’e yeni binalar inşa edilecek!

Milletvekilleri için TBMM'de inşa edilen yeni binaların yapımının iki yıl daha süreceği öğrenildi. 

Tahis edilen Yeni mezarlık alanı Haberi

Tahis edilen Yeni mezarlık alanı

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın mezar alanı ihtiyacını karşılamak için Kurşunlu Bölgesi’nde tahsisi yapılan yeni şehir mezarlığı alanında defin işlemlerine başladı. Tahis edilen Yeni mezarlık alanı Antalya’nın yaklaşık 30 yıllık ihtiyacını karşılayacak.


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Andızlı ve Uncalı’da mezarlık alanlarının dolmasının ardından yeni kent mezarlık alanı olarak belirlenen Kurşunlu’da defin işlemlerine başladı. Kurşunlu Mevki Yeni Şehir Mezarlığı kompleksi kentin ihtiyaçlarını karşılayacak


şekilde projelendirildi. Mezarlık, Antalya’ya uzun yıllar hizmet verebilecek kapasitede olacak. 1 milyon 350 bin metrekare alan içinde yer alan bu kompleks, personel, idari birimler, dinlenme salonları, gasilhane, morg, abdesthaneler, açık ve kapalı ibadethane alanları ve gayrimüslim ibadet alanı ünitelerini içermekte ve 7 bin 184 metrekare inşaat alanına sahip.


600 METREKARELİK CAMİ


Gerekli otopark ihtiyacını karşılayan alanda, tadilat ve yapım işlerini sürdürecek atölyeler olacak. Halkın...